Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Elektronické zpracování požadavků – evidence v databázi akcí Město Studénka – Městský úřad Studénka Cena Ministerstva vnitra za inovaci ve veřejné správě.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Elektronické zpracování požadavků – evidence v databázi akcí Město Studénka – Městský úřad Studénka Cena Ministerstva vnitra za inovaci ve veřejné správě."— Transkript prezentace:

1 Elektronické zpracování požadavků – evidence v databázi akcí Město Studénka – Městský úřad Studénka Cena Ministerstva vnitra za inovaci ve veřejné správě za rok 2012

2 Elektronický nástroj pro zaznamenávání požadavků občanů a jiných subjektů v oblasti oprav, údržby a rekonstrukce majetku či nových investic prostřednictvím software Microsoft Office (Word, Excel) a Adobe Reader. Zabezpečení jednotného metodického postupu – vnitroorganizační předpis SM/23/2010/RMI. Centrální registr požadavků s interaktivním propojením prostřednictvím hypertextových odkazů na dílčí evidenční listy jednotlivých požadavků „Informace k požadavku“. Co je předmětem...?

3 Transparentní a flexibilní nakládání s požadavky Odstranění duplicit Podklad pro tvorbu rozpočtu a tvorbu Programu rozvoje města Úspora finančních prostředků Dostupnost Cíle řešení

4 Evidence požadavků v zásobníku akcí - pracovní instrukce Dle vnitroorganizační směrnice Města Studénky „Požadavky a zásobník akcí“

5

6

7 VZOR POŽADAVKU

8

9

10 Vytvoření centrální databáze s využitím hypertextových odkazů – přístupnost z kteréhokoliv místa, transparentní nakládání s požadavky, umožněno statistické vyhodnocení Zpracování jednotné metodiky (definování postupů a dílčích úrovní přístupů) dle vnitroorganizačního předpisu (příkaz tajemníka) Propojení se strategickými dokumenty – Programem rozvoje města a rozpočtem Centrální registr s dílčími evidenčními listy (užití hypertextových odkazů, sledovaných změn, filtrů, souhrnů apod.) včetně individuálních nastavení přístupů jednotlivým uživatelům Úspory – časové a finanční Naplnili jsme cíle…?

11 Ing. Radmila Nováková Městský úřad Studénka Tel.: 556 414 330 Děkuji Vám za pozornost


Stáhnout ppt "Elektronické zpracování požadavků – evidence v databázi akcí Město Studénka – Městský úřad Studénka Cena Ministerstva vnitra za inovaci ve veřejné správě."

Podobné prezentace


Reklamy Google