Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Středoevropské jamboree – Setkání skautů a skautek z Maďarska, Polska, Slovenska a České republiky a dalších zemí. Místo, kde poznáš nové kamarády nebo.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Středoevropské jamboree – Setkání skautů a skautek z Maďarska, Polska, Slovenska a České republiky a dalších zemí. Místo, kde poznáš nové kamarády nebo."— Transkript prezentace:

1

2 Středoevropské jamboree – Setkání skautů a skautek z Maďarska, Polska, Slovenska a České republiky a dalších zemí. Místo, kde poznáš nové kamarády nebo se setkáš s těmi starými. místo, které stojí za to sbalit batoh a vyrazit do čr. Místo, které na tebe čeká - Středoevropské Jamboree 2014. Nečekej a přidej se k nám!

3

4 a Participant? = člen skautské organizce, 12 – 17 let, registrovaný přes vedoucího účastníků. a Patrol? = základní skupina StřE. Jamboree. Skládá se z 9 skautů (12- 17let), vede je dospělý. Členi patroly si budou užívat dobrodružství na Jamboree dohromady. a Patrol Leader? = Osoba zodpovědná za Patrolu, Min 18 let v den 1. dne Jamboree. Registruje členy patrol a je s nimi po celou dobu akce. a Contingent? = Všechny patroly z jedné země – ČEský kontingent. a Head of Contingent? = Osoba zodpovědná za celý Kontingent.

5 the IST (International Service Team)? = Skupina, skládající se z nadšených lidí, kteří se starají o chod Jamboree. Musí ti být 18 let (v den prvního dne Jamboree), aby si se k nim mohla připojit. the CMT (Contingent Management Team)? = Hlava Kontingentu a její tým (1-3 lidi pro každý kontingent). Jejich úkolem je pomoct a representovat jednotlivé Kontingenty. the CEJ Team? = Tým, který je zodpovědný za organizaci celé akce. Členi tohoto týmu pracují ve dne v noci, aby Jamboree bylo co nejlepší! a Guest? = Důležitá osoba, která je pozvána na Jamboree týmem organizátorů. (VIP člen/host) a Day Visitor? = osoba, která nemá dosta času, aby se mohla účastnin celé akce, ale ráda by se části zůčastnila. Má dovoleno přijet na jeden den – den festivalů kultur. 7. srpna.

6 3. – 9. 8. 2014 Doksy, Liberecký kraj Jamboree je místo mezinárodního setkání. Kde ještě jinde bys mohla najít tolik skautů z jiných zemí? Opraš svou angličtinu a buď připravena na 1. únor, kdy začíná registrace!

7 Peníze Účastnický poplatek - částka 120 € ( cena v Kč bude stanovena dle aktuálního kurzu ). Poplatek Servis týmu - částka 60 €. lístek pro Jednodeního návštevníka – částka nebude vyšší než 30 €, více informací a vstupenky budeou na stránkách akce, v e-shopu. Co pokrývá účastnický poplatek? Strava po celou dobu pobytu Poplatek za ubytování (kemp, sociální zařízení, …) Programové materiály a služby Profesionální zdravotnická péče Ochranka Základní pojištění (Pro nečeské účastníky zajistíme speciální cestovní pojištění)

8 Náš program je tvoje budoucnost... Jsi připravena zkoumat? Jsi připravena se rozhodnout? Jsi připravena na přežití? Různí lidé z různých zemí. Jaké jsou budoucí očekávání každého z nás? Je to růžový sen plný možností? Nebo spíš divoký jako Indiana Jonese dobrodružství? Dokážeš si představit, hi-tech velkoměsta, inteligentní život na Zemi nebo bychom se měli připravit sami na katastrofy? Naše vize se mohou lišit. Ale jednoho dne, budeme sdílet jednu budoucnost. Buď součástí právě teď! My, servis tým, tě chceme překvapit. Chceme, aby sis vyzkoušela některé z nejdivočejších očekávání budoucnosti, které můžeš mít. Chceme tě seznámit s nejnovějšími technologickými možnostmi. Přinutíme tě přemýšlet. Budeme rádi, pokud objevíš svojí osobní budoucnost ve všech jejích velkých možnostech. A samozřejmě, přitom všem se budeš bavit :-) Čel výzvám. Chop se příležitosti a zkus všechno z obrovské škály vzrušujícího programu, který ne tebe čeká. My se budeme snažit, aby to bylo nejlepší.Budeš mít čas užít si senzační letní dovolenou v krásné části České republiky. Čas vidět jiné kultury, zažít různé skautské návyky, získáš nové mezinárodní přátele. Dozvíš se, jaká jsi uvntiř. Je potřeba, aby tato mise byla úspěšná! Buď připravena na budoucnost - tvoji budoucnost!

9 Účastníci Dobrodružství, duha po dešti, mezinárodní přátelství, včela v botě, objevování neznámých, brnění prstů poté, co si hrál na kytaru, nezapomenutelný zážitek. Takové může být Jamboree!

10 Mezinárodní servis tým Jako člen týmu se můžeš zapojit do různých oblastí a ukázat všem, co v tobě je. Kromě toho se můžeš nahlédnout pod pukličku příprav na velké mezinárodní akci.

11 Návštěvníci Jednodenní Dayvisitor – osoba, která přijede na Jamboree pouze na jeden den užít si aktivity a zažíz atmosféru mezinárodního skautského shromáždění. Měl by sis koupit svou „Dayvisitor´s“ vstupenku. Návštěvní den je čtvrtek - 7. srpna 2014! Speciální hosté Na Jamboree můžeš potkat některé významné osobnosti jako je šéf skautské asociace nebo místní sponzory.

12 „Tradiční výměna národních skautských šátků mezi účastníky. Nic vám nevrátí živé vzpomínky na příjemné Jamboree jako staré zapomenuté krabice s skautské šátky. Jeden šátek - jeden skautský přítel "


Stáhnout ppt "Středoevropské jamboree – Setkání skautů a skautek z Maďarska, Polska, Slovenska a České republiky a dalších zemí. Místo, kde poznáš nové kamarády nebo."

Podobné prezentace


Reklamy Google