Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Hry Jmenuji se Sabina Purkrtová a chodím do základní školy Pyšely do 7. tř.Chtěla bych se s vámi podělit o zajímavosti her(souvisí to s nadpisem).Vybrala.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Hry Jmenuji se Sabina Purkrtová a chodím do základní školy Pyšely do 7. tř.Chtěla bych se s vámi podělit o zajímavosti her(souvisí to s nadpisem).Vybrala."— Transkript prezentace:

1 Hry Jmenuji se Sabina Purkrtová a chodím do základní školy Pyšely do 7. tř.Chtěla bych se s vámi podělit o zajímavosti her(souvisí to s nadpisem).Vybrala jsem si hry proto,protože je hraji nejradši.

2 Hry Existují hry stolní,karetní,hry s míčem(sportovní hry) i hry na počítači……

3 Stolní hry Začneme stolními hrami.Stolní hry má snad každý z nás doma,akorát má každý z nás jiné hry.(př:Dostihy a sázky,Dostihy a sázky junior,Monopoly a nejznámější hra Člověče,nezlob se.)

4 Karetní hry Následují karetní hry.Karetní hry zná taky každý.S karetními hrami se hraje prší,oko bere atd…Taky zná každý kouzelníky,kteří s nimi dělají různá kouzla……

5 Hry s míčem Každý,kdo má míč, si s ním hraje.Hraje se s ním i ve škole,ve školce,samozřejmě doma i u kamaráda.Existují různé hry s míčem, ale kdybych je měla vyjmenovat,ani to nepřečtete,takže vyjmenuji jenom pár…(vybíjená,basketball,přehazka..)

6 Počítačové hry Samozřejmě zná každý z nás počítač(doufám… ).Když má dítě u sebe počítač a řekne vám,že se jde učit na počítači,tak vám lže!!!Jde hrát hry,protože je učení nudné(ten pocit zná každý).Proto vám radím,nekupujte dětem počítač-hlavně ne internet.


Stáhnout ppt "Hry Jmenuji se Sabina Purkrtová a chodím do základní školy Pyšely do 7. tř.Chtěla bych se s vámi podělit o zajímavosti her(souvisí to s nadpisem).Vybrala."

Podobné prezentace


Reklamy Google