Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1. Dej srdce otevřené, uč bližní milovat, jít za Ježíšem směle a z něj si příklad brát. Svým duchem mezi námi buď. Pane přítomen, ať z tvého slitování.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1. Dej srdce otevřené, uč bližní milovat, jít za Ježíšem směle a z něj si příklad brát. Svým duchem mezi námi buď. Pane přítomen, ať z tvého slitování."— Transkript prezentace:

1 1. Dej srdce otevřené, uč bližní milovat, jít za Ježíšem směle a z něj si příklad brát. Svým duchem mezi námi buď. Pane přítomen, ať z tvého slitování žít smíme den co den.

2 2. Nechť tvoje svatá slova jsou vůdcem každý den, jim podrobit se znova každý buď připraven. Dej vidět lidi v nouzi, uč lásce bez výhrad, zkroť srdce, jež se vzpouzí a nechce milovat.

3 3. Ať dobrota tvá změní i srdce kamenné, tvé cestě nechť jsme věrni, uč čerpat z pramene. Když z tvého slitování hod lásky slavíme, ať je to víc než zdání, že k tobě patříme.

4 4. Kéž v tomto shromáždění jsme bratry sestrami všem, kdo jsou postiženi hladem či křivdami. Mít oči otevřené a štědrou ruku dej, tvůj Duch ať k činům žene, tak vůle tvá se děj.


Stáhnout ppt "1. Dej srdce otevřené, uč bližní milovat, jít za Ježíšem směle a z něj si příklad brát. Svým duchem mezi námi buď. Pane přítomen, ať z tvého slitování."

Podobné prezentace


Reklamy Google