Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Struktura kriminality v roce 2000 Kriminalita je součástí každé společnosti a v posledním desetiletí zaznamenáváme nárůst většiny forem trestné činnosti.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Struktura kriminality v roce 2000 Kriminalita je součástí každé společnosti a v posledním desetiletí zaznamenáváme nárůst většiny forem trestné činnosti."— Transkript prezentace:

1 Struktura kriminality v roce 2000 Kriminalita je součástí každé společnosti a v posledním desetiletí zaznamenáváme nárůst většiny forem trestné činnosti.

2 Vkládaní grafu - postup V Microsoft Excel si vytvoříme tabulku hodnot, ve kterých máme stanoveny hodnoty určené pro náš graf.

3 Do bloku dám procentuální hodnoty a kliknu na ikonu v panelech nástrojů Průvodce grafem

4 Zobrazí se nám první část pro vložení grafu a vybereme si typ grafu. V našem případě graf výsečový. Posléze si můžeme vybrat i podtyp grafu.

5 Možnosti podtypů grafu Jednoduchý výsečový graf. Rozložený výsečový graf. Graf s 3D efektem Rozložený graf s 3D efektem

6 Ve třetí části si můžeme vybrat vzhled grafu, tj. zda bude mít popisky dat (v procentech či hodnotách). Na dalších lištách můžeme určit název grafu nebo styl zobrazení legendy.

7 Možnosti vzhledu grafu Pro větší přehlednost legendy a částí grafu můžeme použít již zmíněné popsání grafu. Například zobrazení hodnot

8 Další z možností je zobrazení procentuální a nebo pomocí popisků


Stáhnout ppt "Struktura kriminality v roce 2000 Kriminalita je součástí každé společnosti a v posledním desetiletí zaznamenáváme nárůst většiny forem trestné činnosti."

Podobné prezentace


Reklamy Google