Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Nebuďme lhostejní!! „Vytvořme domov opuštěným koním!“ Lochmanová Aneta a kolektiv.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Nebuďme lhostejní!! „Vytvořme domov opuštěným koním!“ Lochmanová Aneta a kolektiv."— Transkript prezentace:

1 Nebuďme lhostejní!! „Vytvořme domov opuštěným koním!“ Lochmanová Aneta a kolektiv

2 26 let  Spousty z nás v tomto věku dokončují vysokou školu, někdo má práci, která ho baví, někdo založil rodinu a ti všichni si užívají života.  Napadlo vás někdy, že by jste si svůj život naplánovali jinak?  26 letou Zuzanu Polákovou to napadlo: rozhodla se zasvětit svůj život tvorům, z kterých se nám tají dech při pohledu do jejich upřímných očí. Zuzana zasvětila svůj život opuštěným a starým koním.  Napadlo vás někdy co se stane s koněm, o kterého se někdo nemůže postarat nebo už je starý a majitel ho nechce? Tato nádherná zvířata jsou bez soucitu utracena….

3

4 Koňský domov důchodců  Tento projekt vznikl před 9 lety. Zuzana Poláková spolu se skupinkou přátel kupuje koně určené k utracení a poskytuje jim láskyplnou péči a klidné dožití života  Tato krásná zvířata zde mají k dispozici pastviny, stáje a boxy.

5

6 Lidský hyenismus aneb je to možné?!  17. 2. 2007 se stala tragédie. Požár srovnal se zemí celé stáje a koně museli být dočasně ustájené na pastvinách.  Byla to nešťastná náhoda nebo úmysl způsobený lidským hyenismem? Na tuto otázku si musíme odpovědět sami………

7 VELMI DŮLEŽITÉ Osud starých a nemocných koní nám nesmí být lhostejný! Zúčastněte se prosím, naší celoškolní sbírky a přispějte alespoň malou symbolickou částkou.  Více informací se dozvíte na stránkách útulku: www.rolinka.cz


Stáhnout ppt "Nebuďme lhostejní!! „Vytvořme domov opuštěným koním!“ Lochmanová Aneta a kolektiv."

Podobné prezentace


Reklamy Google