Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Základní škola Církvice, okres Kutná Hora Anotace Žákům je spuštěna prezentace. Odkrýváním anglických názvů a obrázků ovoce a zeleniny si procvičují slovní.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Základní škola Církvice, okres Kutná Hora Anotace Žákům je spuštěna prezentace. Odkrýváním anglických názvů a obrázků ovoce a zeleniny si procvičují slovní."— Transkript prezentace:

1

2 Základní škola Církvice, okres Kutná Hora Anotace Žákům je spuštěna prezentace. Odkrýváním anglických názvů a obrázků ovoce a zeleniny si procvičují slovní zásobu. AutorMgr. Ludmila Hrušková PředmětAnglický jazyk Očekávaný výstupPojmenuje ovoce, zeleninu. PomůckyPC, IA tabule Cílová skupina4. ročník Stupeň a typ vzdělávánízákladní vzdělávání – první stupeň – druhé období Metodická poznámka: Lze vypracovávat hromadně, vyvoláváním žáků, k ověřování, procvičování učiva nebo samostatně na PC. VY_32_INOVACE_AJ.4.LH23

3 Fruit and vegetables Anglický jazyk 4. r. Mgr. Ludmila Hrušková, ZŠ Církvice, okres Kutná Hora

4 1. Pexeso č.1 2. Pexeso č.2 3. Pexeso č.3

5 peach melon tangerine lettuce pepper

6 beans cherry carrotstrawberrygrapes

7 stone tomatoes potatoes seeds beans

8


Stáhnout ppt "Základní škola Církvice, okres Kutná Hora Anotace Žákům je spuštěna prezentace. Odkrýváním anglických názvů a obrázků ovoce a zeleniny si procvičují slovní."

Podobné prezentace


Reklamy Google