Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Richard, vévoda z Gloucestru roznesl po městě falešné věštby, které se dostaly až ke králi Edwardovi IV.(jeho bratrovi), že královský rod vyvraždí královská.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Richard, vévoda z Gloucestru roznesl po městě falešné věštby, které se dostaly až ke králi Edwardovi IV.(jeho bratrovi), že královský rod vyvraždí královská."— Transkript prezentace:

1

2 Richard, vévoda z Gloucestru roznesl po městě falešné věštby, které se dostaly až ke králi Edwardovi IV.(jeho bratrovi), že královský rod vyvraždí královská osoba s písmenem J. Jiří vévoda z Clarence Richard III. Lady Anna

3 V Toweru… Překážíš mi tu!!! Nemáš žádné právo to udělat. Po dohadování Richard zabije Jiřího,který mu překáží v cestě na trůn.

4 Syn Edward Po zabití Jiřího a Richardova bratra Edwarda IV., jelikož je syn Eward ještě dítě na trůn nastoupí Richard jako protektor. Richard

5 Richard zabil i prince Edwarda, aby mu už nikdo nestál v cestě. Poté se ožení s Lady Annou a stane se králem, ale manželství s Annou mu nevydrží dlouho. Lady AnnaRichard

6 Proti Richardovi se zvedá povstání pod vedením Richmonda, který přijel z Francie, aby ho zabil a stal se králem Anglie. Richard Richmond To se ještě uvidí! Království bude pod mou nadvládou!

7 Richard Richmond „Království za koně!“ Já nad tebou vyhraju a potom sám budu vládnout Anglii! Nakonec jej ale Richmond zabije a stane se králem.

8 Zpracovala: Simona Toráčová 2011


Stáhnout ppt "Richard, vévoda z Gloucestru roznesl po městě falešné věštby, které se dostaly až ke králi Edwardovi IV.(jeho bratrovi), že královský rod vyvraždí královská."

Podobné prezentace


Reklamy Google