Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Dotaz : Pane doktore,můžete mi podrobněji vysvětlit, jak vypadá poloha na BSE (nemoc šílených krav)? Odpověď : Jedná se o polohu běžně používanou.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Dotaz : Pane doktore,můžete mi podrobněji vysvětlit, jak vypadá poloha na BSE (nemoc šílených krav)? Odpověď : Jedná se o polohu běžně používanou."— Transkript prezentace:

1 J@

2 Dotaz : Pane doktore,můžete mi podrobněji vysvětlit, jak vypadá poloha na BSE (nemoc šílených krav)? Odpověď : Jedná se o polohu běžně používanou při náhodných známostech. Styk proběhne v libovolné pozici a po necelém roce partner ze soudní obsílky zjistí,že si ta šílená kráva celou historku o antikoncepčních pilulkách vymyslela...

3 Dotaz : Pane doktore,onanuji v průměru 50x denně. Je to normální? Odpověď : Buďte bez obav, počet masturbací je individuální záležitostí. Jenom pro zajímavost. Čím jste mačkal klávesy při psaní tohoto dotazu?

4 Dotaz: Pane doktore,mám přirození dlouhé jen 2,5 cm. Můžete se k tomu vyjádřit? Odpověď : Bohužel ne, Mám opar a nemohu se smát...

5 Dotaz : Pane doktore,seznámil jsem se s dívkou, ale před prvním milováním jsem zjistil,že má na přirození malý řetízek. Nevím,co si o tom mám myslet. Může to být nebezpečné? Odpověď: Žádné obavy,milý hochu. Pokud na řetízku nevisí kniha návštěv, je všechno v naprostém pořádku.

6 Dotaz : Pane doktore, manželovi se líbí mladá děvčata. Přistihla jsem ho při masturbaci nad fotografií Heleny Vondráčkové. Co mám dělat? odpověď : Řešení je jednoznačné. Okamžitě svého manžela objednejte na prohlídku u očního lékaře.

7 Dotaz : Pane doktore,můj manžel je Rus a miluje polohu 69. Nelíbí se mi to, co mám dělat? Odpověď : Zkuste „migrénu“ a buďte ráda, že nemiluje polohu 1968. To je totiž tankem do prdele.

8 Pane doktore, jak vypadá poloha Dotaz : Pane doktore, jak vypadá poloha na kosmonauta? na kosmonauta? Pozice je jednoduchá. Odpověď : Pozice je jednoduchá. Navštivte nejbližší erotický Navštivte nejbližší erotický salón, jděte se slečnou na salón, jděte se slečnou na pokoj a tam jí oznamte, že pokoj a tam jí oznamte, že nemáte ani korunu a uvidíte nemáte ani korunu a uvidíte jak rychle poletíte... jak rychle poletíte...

9 Dotaz : Pane doktore,můžete mi popsat sexuální polohu „Na poslance“? Odpověď : Poloha je velmi jednoduchá. Vaše partnerka si pozve jiného muže a souloží s ním, zatím co Vy jim do toho bez přestání kecáte, že byste to uměl líp.

10 Dotaz : Pane doktore,můžete mi vysvětlit významy písemného označení velikostí ženských ňader? Odpověď : Užívají se písmena A až F, což znamená: A absence, B Bobulky, C Cibulky, D Dýně, E Eště větší F Fujtosemselek !

11 … a J@


Stáhnout ppt "Dotaz : Pane doktore,můžete mi podrobněji vysvětlit, jak vypadá poloha na BSE (nemoc šílených krav)? Odpověď : Jedná se o polohu běžně používanou."

Podobné prezentace


Reklamy Google