Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

VÝROČNÍ KONFERENCE Asociace kuchařů a cukrářů České republiky 12.2.2011, TOP HOTEL Praha & CONGRESS CENTRE.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "VÝROČNÍ KONFERENCE Asociace kuchařů a cukrářů České republiky 12.2.2011, TOP HOTEL Praha & CONGRESS CENTRE."— Transkript prezentace:

1 VÝROČNÍ KONFERENCE Asociace kuchařů a cukrářů České republiky , TOP HOTEL Praha & CONGRESS CENTRE

2 Záštitu nad Výroční konferencí k 20. výročí založení Asociace kuchařů a cukrářů České republiky převzal Ing. Kamil Jankovský, ministr pro místní rozvoj České republiky

3 Hlavní partner Výroční konference

4 Hlavní partner Výroční konference Partneři Výroční konference

5 Mediální partneři Výroční konference

6 Vážení členové, hosté, dovolte, abych Vás přivítal jménem Asociace kuchařů a cukrářů České republiky na celostátní Valné hromadě.

7 Hlavní partneři Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

8 Partneři Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

9 Oficiální časopis AKC ČR, o.s. Generální partner NT AKC ČR, o.s. Odborný garant SHVP + HACCP Ostatní partneři Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

10 Zpráva o stavu a činnosti AKC ČR v období Bc. Miroslav Kubec Prezident Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, Kontinentální Ředitel pro Centrální Evropu Světové Asociace Kuchařských Spolků Úvod Obecné informace – historie, současnost 20 let – výročí založení AKC ČR, WACS Členská základna, pobočky, jednotlivé složky

11 Hlavní cíl – vzdělávání Národní reprezentační týmy WACS (World Association Chef´s Societies) Spolupráce s jinými subjekty Kulturní a společenské akce, charitativní projekty Zhodnocení, cíle do budoucna, strategie Ekonomika

12 Odborné semináře Kulinářská akademie Poznávací zájezdy, odborné gastronomické veletrhy a výstavy Publikační činnost Soutěže Odborná spolupráce

13 Program Valné hromady 09:00 – 09:15 Zahájení celostátní Valné hromady Asociace kuchařů a cukrářů České republiky Schválení programu Valné hromady 09:15 – 09:30 Volba návrhové a mandátové komise 09: :00 Zpráva o činnosti AKC ČR za roky , hlavní směry vývoje a cíle pro roky

14 Program Valné hromady 10: :15 Zpráva revizní komise 10: :45 Vystoupení partnerů Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, sponzorů, vystavovatelů 10: :15 Předání ocenění 11: :45 Diskuse

15 Program Valné hromady 11: :55 Usnesení Valné hromady - usnesení návrhové komise, zpráva mandátové komise 12:00 Ukončení oficiální části Valné hromady Společenská část Valné hromady spojená s občerstvením, seznámením se sponzory a vystavovateli 12:45 Ukončení společenské části Valné hromady AKC ČR

16 Zpráva revizní komise Jiří Eichner

17 Plán akcí na rok GASTRO JUNIOR 2011 – Nowaco Cup – finále ročník GASTRO HRADEC Ročník MORAVSKÝ KUCHAŘ XIV. OSLAVY SV. VAVŘINCE - soutěž GASTRO VAVŘINEC, Vařinecké melounování - 6. Ročník - ČESKÝ KAPR XIII. ročník LÁZEŇSKÝ POHÁREK 2011

18 kuchaři celého světa pomáhají hladovějícím dětem v Africe 3. ročník „Cesta proti hladu“ World Chefs Tour Against Hunger

19 Aktuální informace naleznete vždy na našem webu Pokud se zaregistrujete na našich stránkách, budete informace dostávat em.

20 Příprava na rok Kongres WACS – Jižní Korea IKA Erfurt 2012 účast na kuchařské olympiádě

21 Miroslav Kubec, Bc. – prezident AKC ČR Jindřich Žydek, Ing. – víceprezident pro obor kuchař Buchal František – víceprezident pro obor cukrář Berzsiová Pavlína – členka představenstva Fiala Jaroslav, Ing. – člen představenstva Horníková Maria, Bc. – členka představenstva Představenstvo Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

22 Král Jiří – člen představenstva Krofta Tomáš – člen představenstva Krofta Vladimír – člen představenstva Sejval Roman, Ing. – člen představenstva Slezák Martin – člen představenstva Představenstvo Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

23 Revizní a kontrolní komise Svoboda Marek, Bc. – předseda revizní a kontrolní komise Lukeš Karel – člen revizní a kontrolní komise Eichner Jiří – člen revizní a kontrolní komise

24 Tomáš Konopka – manažer týmu Horký Jan – kapitán týmu Husák Miroslav Skála Lukáš Svatek Martin Dufek Josef Hojda Norbert Koubek Ondřej Klopfštoková Pavlína David Radek Šmíd Michal Národní tým Asociace kuchařů a cukrářů České republiky - členové

25 Jakubec Dušan – manažer týmu Souček Jan – kapitán týmu Maděra František Zeykan Roman Vobořil Jakub Sabina Dvořáková Gorovoy Daniel Král David Vorel Marek Sychrová Zuzana Vocílka Pavel Marie Hrbková Juniorský národní tým Asociace kuchařů a cukrářů České republiky - členové

26 Děkujeme panu Dušanu Jakubcovi za trpělivou a příkladnou práci při vedení JNT a vzornou reprezentaci Asociace kuchařů a cukrářů České republiky i České republiky. Juniorský národní tým Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

27 II. ročník Kulinářské akademie Aktuální informace k 2. ročníku Kulinářské akademie naleznete na:

28 Předání ocenění Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

29 Čestné uznání Ing. Urbanová Helena – za aktivní práci pro Gastro Hradec, za dlouholetou práci v představenstvu pobočky Východní Čechy Mgr. Hasenöhrlová Ilona – za aktivní práci pro Gastro Hradec Bc. Opitzová Milena – za aktivní práci pro Gastro Hradec

30 Čestné uznání Kubelka Jan – za aktivní práci pro Gastro Hradec Karásková Jarmila – za aktivní práci pro Gastro Hradec, Gastro Pardubice, za dlouholetou práci v představenstvu pobočky Východní Čechy Ing. Baranová Vladimíra – za aktivní práci pro Gastro Hradec

31 Čestné uznání Kliková Vladislava – za aktivní práci pro pobočku Východní Čechy Hubálek Pavel – za aktivní práci pro pobočku Východní Čechy Kuřátko Jiří – za účast na soutěžích, za spolupráci a rozvoj gastronomie Novák Martin – za účast na soutěžích, za spolupráci a rozvoj gastronomie

32 Čestné uznání Tojnar Josef – za účast na soutěžích, za spolupráci a rozvoj gastronomie Němeček Petr – za spolupráci a rozvoj gastronomie Vlček Jan – za spolupráci a rozvoj gastronomie Bil Luděk – za příkladnou práci v představenstvu pobočky Severní Morava a Slezsko

33 Čestné uznání Jakubec Dušan – za vedení Juniorského národního týmu a vzornou reprezentaci Asociace kuchařů a cukrářů České republiky Souček Jan – za aktivní práci v Juniorském národním týmu a vzornou reprezentaci Asociace kuchařů a cukrářů České republiky.

34 Čestné uznání SOŠ a SOU obchodu a služeb Chrudim – za účast na soutěžích, za spolupráci a rozvoj gastronomie Firma Golem, spol. s.r.o. – za podporu Senior klubu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky při gastronomických akcích

35 Čestné uznání Hotel Golf – za podporu Senior klubu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky při gastronomických akcích Restaurace Libocký dvůr – za podporu Senior klubu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky při gastronomických akcích

36 Bronzová medaile M. D. Rettigové Laštovka Jiří Pospíšil Jiří Pospíšilová Milada Mgr. Urban Otto Truncová Magdalena Jansová Zdena Smyček Robert Gáborová Anna Kabátová Marie Radová Anna Sedláčková Eva Havlík Martin

37 Bronzová medaile M. D. Rettigové Pelant Jan Opavová Lenka Cipra Radim Havel Jan Křížek Lubomír Kotlán Radek Přeček Petr Kalousková Jana Marková Jana Procházka Miroslav Klát Oldřich Maděra František

38 Bronzová medaile M. D. Rettigové Hrbková Marie Josef Kratochvíl LHS a SOU Pardubice SS gastronomie a služeb, Nová Paka SOS a SOU polička

39 Stříbrná medaile M. D. Rettigové Mazač Jiří Hanousek Miloš Makusi Michal Patejdl Václav Vojtěch Petr Hromádková Marta Nováková Olga Gábor Mikuláš Kačírek Josef Ing. Eduard Levý Bc. Svoboda Marek Uhlíř František

40 Stříbrná medaile M. D. Rettigové Konopka Tomáš Mgr. Dufková Anna Braun Vladimír Odborné učiliště Hradec Králové SOŠ a SOU Nové Město nad Metují SŠ hotelnictví a společného stravování, Teplice nad Metují

41 SŠ hotelnictví a podnikání SČMSD, Hronov s.r.o. Zlatá medaile M. D. Rettigové Napravil Jiří Lukeš Karel Janurová Jarmila Groh Jiří Ende Lukáš Šitinová Václavka Klíma Michael Schlehofer Jindřich Horáčkové Marie

42 Kříž svatého Vavřince Šmerda Václav POBOČKA VÝCHODNÍ ČECHY

43 Přehled významných akcí v roce XVIII. Reprezentační ples AKC ČR - Finále GASTRO JUNIOR XIV. ročník národní soutěže GASTRO HRADEC - OSLAVY SV. VAVŘINCE MEZINÁRODNÍ DEN KUCHAŘŮ ČESKÝ KAPR 2009

44 Přehled významných akcí v roce KUCHAŘ ROKU 2009/ XIX. REPREZENTAČNÍ PLES AKC ČR - XV. ročník národní soutěže GASTRO HRADEC - OSLAVY SV. VAVŘINCE 2010, GASTRO VAVŘINEC - MEZINÁRODNÍ DEN KUCHAŘŮ ČESKÝ KAPR 2010

45 Oslavy sv. Vavřince 2009 Akce AKC ČR

46 Vavřinecké melounování 2009 Akce AKC ČR

47 Mezinárodní Den Kuchařů 2009 Akce AKC ČR

48 Český kapr 2009 Akce AKC ČR

49 Kuchař roku 2009 / 2010

50 Akce AKC ČR Moravský kuchař 2010

51 Akce AKC ČR Mezinárodní den kuchařů 2010

52 Akce AKC ČR

53 Český kapr 2010

54 Roční návštěvnost Rok 2008 Rok 2009 Rok Počet návštěvníků 50 tis. 30 tis. 10 tis.

55 Návštěvnost v roce 2010 Počet návštěvníků Led Bře Kvě Čvc Zář Lis Pro

56 XX. Reprezentační ples Asociace kuchařů a cukrářů České republiky Od 19:00 Vás zveme na XX. Reprezentační ples Asociace kuchařů a cukrářů České republiky! Hlavním partnerem plesu je: TOP Hotel Praha

57 Děkujeme Vám za pozornost


Stáhnout ppt "VÝROČNÍ KONFERENCE Asociace kuchařů a cukrářů České republiky 12.2.2011, TOP HOTEL Praha & CONGRESS CENTRE."

Podobné prezentace


Reklamy Google