Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

John Terry Celé jméno:John George Terry Přezdívka: JT Datum narození:7. prosince 1980 Místo narození:Barking, Londýn, Anglie Výška:187 cm Váha:90 kg Pozice:Obránce.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "John Terry Celé jméno:John George Terry Přezdívka: JT Datum narození:7. prosince 1980 Místo narození:Barking, Londýn, Anglie Výška:187 cm Váha:90 kg Pozice:Obránce."— Transkript prezentace:

1 John Terry Celé jméno:John George Terry Přezdívka: JT Datum narození:7. prosince 1980 Místo narození:Barking, Londýn, Anglie Výška:187 cm Váha:90 kg Pozice:Obránce Číslo dresu:26 Debut:28. října 1998 - Aston VillaAston Villa

2 John Terry-foto

3 Životopis Malý Terry spatřil světlo světa v Barkingu, ve východním Londýně, kde také navštěvoval Eastbury Comprehensive School. Jeho prvním klubem byl Senrab (pro zajímavost, v tomto klubu začínali i hráči jako Bobby Zamora, Ledley King či Jlloyd Samuel ). Netrvalo však dlouho a stěhoval se do Chelsea. Konkrétně se k mládežnickým výběrům přidal ve svých 14 letech. Začínal na pozici záložníka, avšak kvůli nedostatku středních obránců se obětoval a jak čas ukázal, udělal velice dobře.Bobby ZamoraLedley KingJlloyd SamuelChelsea Svůj debut si mladičký Terry připsal 28. října 1998, kdy naskočil z lavičky do zápasu ligového poháru s Aston Villou. Jeho první start v základní sestavě přišel jen o chvíli později, ve třetím kole FA Cupu proti Oldhamu Athletic. V roce 2000 byl na čas půjčen do Nottinghamu Forrest, kde sbíral další potřebné zkušenosti.

4 John měl však problémy s disciplínou, se spoluhráčem Jodym Morrisem a hráčem Wimbledonu, Desem Byrnem, se připletl do incidentu v jednom londýnském nočním klubu. Byl obviněn z napadení a od disciplinární komise dostal zákaz činnosti do doby, než se situace vyřeší. Terry byl nakonec zbaven všech obvinění a mohl hrát dále. V září roku 2001 měl další problémy. On, Frank Lampard, Frank Sinclair, Eidur Gudjohnsen a Jody Morris byli obvinění z toho, že se v Londýně posmívali a nadávali americkým turistům. Na tom by nebylo nic až tak divného, kdyby jejich řeči nenarážely na incident z 11. září 2001. Klub Terryho potrestal odebráním dvou týdenních platů.

5 Životopis Vraťme se však k fotbalu. John se postupně začínal stávat oporou zadních řad Chelsea a v sezóně 2000/01 si připsal 23 startů. Navíc byl zvolen hráčem roku 2001. V následujícím ročníku už byl Terry stabilním členem základní sestavy, kde ve stoperské dvojici hrával po boku Marcela Desaillyho. V této sezóně se Chelsea dostala do finále FA Cupu, do kterého však Terry kvůli virovému onemocnění nemohl nastoupit od začátku. Na hřiště se tak dostal až v průběhu druhé půle, prohře 0:2 však nezabránil. 5. prosince 2001 připsal svůj první zápas s kapitánskou páskou na ruce, bylo to v zápase proti Charltonu Athletic.

6

7 Konec


Stáhnout ppt "John Terry Celé jméno:John George Terry Přezdívka: JT Datum narození:7. prosince 1980 Místo narození:Barking, Londýn, Anglie Výška:187 cm Váha:90 kg Pozice:Obránce."

Podobné prezentace


Reklamy Google