Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Amatérský Spolek Hokejbalu Řetenice 1989 30.června 2006.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Amatérský Spolek Hokejbalu Řetenice 1989 30.června 2006."— Transkript prezentace:

1

2 Amatérský Spolek Hokejbalu Řetenice 1989

3 30.června 2006

4 Amatérský Spolek Hokejbalu Řetenice 1989 30.června 2006 Oslava ASH

5 Amatérský Spolek Hokejbalu Řetenice 1989 30.června 2006 Oslava ASH po ukončení sezóny 2005/2006

6 Amatérský Spolek Hokejbalu Řetenice 1989 30.června 2006 Oslava ASH po ukončení sezóny 2005/2006 Karlovo zahrada v Novosedlicích

7

8 V pátek 30.června se uskutečnila "Závěrečná" výborného týmu ASH, což obnáší nejen hráče, ale i příbuzné, kamarádky, nenarozené děti a další hosty.

9 Jen škoda, že nepřišli i děti rodičů, které by viděli, jak dokáže vypadat jejich tatínek. Obzvláště je škoda, že nepřišla dcera skoro nejstaršího hráče týmu, který poprvé představil kolektivu svojí manželku, která se ukázala jako veskrze sympatická paní, takže jejich dcera ve svých sladkých patnácti musí být opravdu….no nic, přejdeme raději dál!

10 Nedostavil se Dan, který opět nedokázal přijet, ač je Amerika nedaleko! Co má říkat takový Taube, který dojel až z Práglu! Dále se nedostavil Kalous, který se prý byl raději proběhnout…i když…je dosti pravděpodobné, že ASH ukrývá Kalouse ve svém týmu, aniž to kdokoliv ví! Závěrečnou vynechal i Kamil, který onemocněl a léčil se doma tím, že popíjel vodu (!!!), což je naprosto ohavný způsob léčby a pokud se k tomu opravdu odhodlal, tak mu muselo být opravdu špatně.

11 Velké štěstí měl tým ASH v počasí, neboť celé dopoledne pršelo a tak celá akce vypadala prachbídně, neboť se měla uskutečnit na zahradě Karla. Tímto chceme Karlovi a jeho příbuzným poděkovat, že umožnil tuto oslavu, která se ukázala jako báječné řešení, takže: Karle díky! Ale dál k počasí. Přestalo pršet pár hodin před začátkem oslavy a díky teplu vše uschnulo, takže oslava proběhla tak, jak měla.

12 Nečekaně první akce na zahradě bylo postavení altánku a natažení plachty, což u množství kvalitních pivařů je dosti podivné, když nechali pípu a pivo nedotčené.

13 Druhým bodem bylo již naražení sudu, který obstaral Taube tím stylem, že pípu narazil křivě! Ale naštěstí má ASH Karla, který zkušeným stylem hravě zlikvidoval Taubeho neschopnost a vše dal do pořádku. Pivo se začalo čepovat poté, co po delším čase nechápavého zíraní na nefunkční pípu, přišel někdo chytrý (Míra) a poradil jim, že se musí zapnout kompresorek. A pivo začalo téct a bylo opravdu výborné!

14 Nečekaně se dostavil i Roman, jenž se nerad zúčastní každých oficiálních akcí, ale bylo moc dobře, že přišel.

15 Hlavní funkcionáři socialisticky-radikálního hnutí přišli slušivě oblečeni a hodně jim to slušelo. Někteří hráči se začali bát, že tento úbor bude pro příští sezónu dres ASH!

16 Vlastík také přijel i když šli kolem něho fámy, že se skrblí dodat do této akce - jako vstupné - pár korun nebo lahvičku zelené. Nakonec přišel a určitě nelitoval, neboť se napil a najedl nejméně na tři dny dopředu. Redakce chválí, že dokázal celý večer vydržet v dresu ASH. Ani nevydržel do rána, zbabělec!

17 Holky se vrhly na záhon jahod, který zcela zplundrovaly a Karlovo práce přišla během pár minut vniveč! Zase na druhou stranu - alespoň byl od ženských na chvíli klid!

18 Mirda nechal napéci keksy, které dobře posloužily jako jídelní rozjezd

19 Karel zapnul televizi, kterou se po dlouhých minutách podařilo i seštelovat a tak se všichni mohli podívat na vcelku nezáživný fotbal mistrovství

20 Jídla bylo dosti a dosti. Dosti zvláštní byl Taubeho křen, který měl tendenci hustějšího jogurtu a skoro tak i chutnal. Ale gril byl skvělý i když špatně táhnul po celou dobu grilování, tedy vlastně nonstop.

21 Partnerským dvojicím to slušelo… …alespoň na začátku!

22 Stejně tak to slušelo i Radkovi, jehož účes byl jasnou známkou vlivu vyniknout alespoň v něčem. Další člověk zůstane v utajení, ale přišel také.

23 Dalším bodem oficiálního programu bylo předání poličky Mirdovi pro jeho hodinky, které se během působení v ASH rozrostly do nebývalého počtu. A doufejme, že budou stále přibývat. Mirda se pokusil ji nechat pod stolem, ale byla mu donesena, takže si ji odnesl (doufejme) domů.

24 Kalous byl přítomen alespoň dresem, který generální vyvěsil na dobře uchycený altánek!

25 Míra přednesl krátké shrnutí uplynule sezóny s výhledem do budoucna: ASH sledovalo dvě soutěže celé 2.ligy: - vítěze kanadského bodování základní části - Martin - nejlepšího brankáře play-off - Zedral další nečekané úspěchy: * máme v našem týmu hráče, který nečekaně nedal jediný gól po celou dobu soutěže - Mirda * výborná docházka do Sokolovny po zápasech, kam se dostavili i hráči, které běžně nechodí - přijdou pouze v okamžiku, kdy odehrají dobrý zápas = takže se občas dostavil nejen Roman, ale i Venca * vcelku výborná účast na sportovních utkání naších hokejových i fotbalových reprezentací * Zedral nečekaně odchytal (mimo jednoho zápasu) celou soutěž i když jeho zákroky byly někdy prapodivné * Taube se představil v krásném světle hráče, který se dokáže bít pro tým, což mu vyneslo v krátké chvíli 27 trestných minut * Karel - jako první - se dostal do sekce "Borci a paka" na našem webu, kam se protlačil jako divák sledující zápas Žízně, když výborným hozením míčku trefil hlavu Vlastíka, což mu vyneslo označení borec! * poté se tam dokázal dostat i Taube, který odpískal jediný zápas v celé sezóně a dokázal udělat naprosto úžasnou věc, která vešla do historie hokejbalu - když odvolal gól po 15-ti minutách poté, co gól uznal! Což mu vyneslo také označení borec! * tresty: pokud nebereme akce typu hození hokejky nebo nesportovní utkání, tak nejčastější faul je podražení (15x) a sekání (13x) * hráči: na soupisce se objevilo již 20 jmen, z toho jsou 2 hosté a nečekaně 18 (!!!) kmenových hráčů * zápasy: odehráno 30 zápasů (12 - 5 - 13) * třetiny: 1.třetina 13 - 8 - 9, 2.třetina 11 - 5 - 14, 3.třetina 12 - 5 - 13 * góly: 121 daných (4,0 gólu/zápas), 134 obdržených (4,5 gólu/zápas) * web: 634 fotek, návštěvnost cca 110 lidí týdně, více než 86 článků * docházka: Martin a Kamil 100 %-ní, Dan a Kalous 0 %-ní * nejslavnější hláška týkající se hokejbalu: " Taky sedíte na židli, když hrajete hokejbal ?"

26 Dostavil se i druhý host, který si zahrál v dresu ASH a jenž se výrazně podílel na veselí oslavy. Nebyl to pouhý konzument, jako Vlastík. Díky Roberte, že jsi přijel!

27 A oslava probíhala…

28 První sud byl dobit! A Taube - díky svému klasickému umění - si točil pěnu a nic než pěnu

29 ASH Řetenice 1989 30.června 2006 půlnoční focení

30

31 ...a oslava probíhala dále…

32 Pár hráčům velký rytmus oslavy způsobil problémy, které léčili spánkem. Hlavně Taube byl natolik velký spáč, že spal nejen na oslavě, ale i druhý den v na Hvězdě.

33 Kamil nevydržel a přijel ráno se kouknout se svojí lahví pitné vody!

34 Slavný první dopitý sud s ještě slavnějším nápisem, naznačujícím, co je v hokejbalovém svazu Teplic možné.

35 Ráno byl Smol veskrze sympatický. Jeho hlavní jídlo byl prapodivný křen!

36 Každý dokázal během večera přibrat 2-3 kila a tak není divu, že Karlovi narostlo bříško!

37 Ráno se někteří vykoupali v bazénu. Smolovi se zdálo, že má delirium, absťák nebo šok ze studené vody, když kolem něj plavaly žabičky, labutě, rybičky a kachničky. Martin s půllitrem v ruce v bazénu nevypadal také veskrze optimisticky

38 Někteří odcházel a zase se vraceli. Na fotce s foťákem v ruce je mediální člen nejen ASH, ale i celého hokejbalového svazu…aneb…kam se dá dostat psaním píčovin.

39 Rumííííííčéééééééééék

40 Tak taková byla závěrečná.

41 ASH Řetenice 1989

42 Tak taková byla závěrečná. ASH Řetenice 1989

43 Konec

44 Studio AEV

45 Konec Studio AEV 2006 ©

46 Studio AEV 2006 ©

47


Stáhnout ppt "Amatérský Spolek Hokejbalu Řetenice 1989 30.června 2006."

Podobné prezentace


Reklamy Google