Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vyjádřené názory jsou z 2.listopadu 2011 a mohou se změnit bez upozornění. Pro makléře/dealery a pro profesionální použití/není určeno pro veřejnou distribuci.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vyjádřené názory jsou z 2.listopadu 2011 a mohou se změnit bez upozornění. Pro makléře/dealery a pro profesionální použití/není určeno pro veřejnou distribuci."— Transkript prezentace:

1 Vyjádřené názory jsou z 2.listopadu 2011 a mohou se změnit bez upozornění. Pro makléře/dealery a pro profesionální použití/není určeno pro veřejnou distribuci.

2 Michael Hasenstab, Ph.D. Co-Director—International Bond Department Franklin Templeton Fixed Income Group ® Růst v Asii Čísla HDP mírně klesají Usadily se na, nebo nad růstovým trendem Není překvapením, že velmi silný růst začíná zmírňovat Globální nejistota a zpřísňování měnových politik mají svůj účinek a růst zmírňuje Považujeme to za velmi povzbudivé, protože jako jedno z největších rizik je možné přehřátí v Asii nebo na rozvíjejících se trzích Myslím si, že toto je vítané zchlazení Pro makléře/dealery a pro profesionální použití/není určeno pro veřejnou distribuci.

3 Michael Hasenstab, Ph.D. Co-Director—International Bond Department Franklin Templeton Fixed Income Group ® Růst v Číně Čína je globálně důležitá – zvláště pro rozvíjející se trhy Máme velké expozice na asijské měny a mnohé z nich jsou závislé od čínské ekonomické aktivity Růst dosáhne pravděpodobně úrovně kolem 9% v tomto roce Během příštích 5 let očekáváme, že růst Číny bude blíže k hranici 7% ve srovnání s dvouciferným růstem, který jsme zaznamenali v minulosti Věříme, že růst na úrovni 7% je stále Masivním globálním stimulem Masívním stimulem pro poptávku po exportu z Asie do Číny Čínská ekonomika dospívá Čehož výsledkem budou mírnější tempa růstu Pro makléře/dealery a pro profesionální použití/není určeno pro veřejnou distribuci.

4 Michael Hasenstab, Ph.D. Co-Director—International Bond Department Franklin Templeton Fixed Income Group ® Čínská úvěrová expanze Existují obavy, že masivní expanze úvěrů v Číně během finanční krize povede k vysoké platební neschopnosti Asi 25 procent HDP bylo poskytnuto ve formě půjček na stimulaci ekonomiky To poskytlo obrovskou podporu ekonomické aktivitě Z čeho se financovali nezbytné investice v oblasti infrastruktury Pro makléře/dealery a pro profesionální použití/není určeno pro veřejnou distribuci.

5 Michael Hasenstab, Ph.D. Co-Director—International Bond Department Franklin Templeton Fixed Income Group ® Čínská úvěrová expanze Pro makléře/dealery a pro profesionální použití/není určeno pro veřejnou distribuci. Je tu obava, že některé z těchto úvěrů nebudou během příštích několika let spláceny Musíme přemýšlet o těchto úvěrech v rámci širšího finančního systému Výdaje Číny ve výši 25 procent HDP odpovídají tomu, co celý svět utratí ve svých fiskálních deficitech během několika let Se svými 3 bilióny dolarů v rezervách má Čína schopnost rekapitalizovat banky v případě, že se objeví nesplácené úvěry Výška nesplácených úvěrů v Číně dosahuje jedno procento, výchozí bod je tedy poměrně velmi zdravý

6 Michael Hasenstab, Ph.D. Co-Director—International Bond Department Franklin Templeton Fixed Income Group ® Čína bude růst do své expanze infrastruktury Čína bude růst do této infrastruktury Pravděpodobně v krátkém čase zastavěná Rostoucí 7-9% - očekáváme, že rychle vyroste systém silnic a železnic Infrastruktura byla nutná pro rozšíření vývoje i do vnitrozemí pro Zvýšení zaměstnanosti Zvýšení mobility Snížení sociálního napětí Pomůže to řešit některé sociální problémy, jimž země čelí Pro makléře/dealery a pro profesionální použití/není určeno pro veřejnou distribuci.

7 Michael Hasenstab, Ph.D. Co-Director—International Bond Department Franklin Templeton Fixed Income Group ® Dynamické změny – rostoucí mzdy v Číně Věříme, že růst mezd je velmi dobrý pro Čínu Rostoucí mzdy pomohou podpořit vyšší spotřebu To povede ke zvýšeným importem, které pomohou zbytku asijských ekonomik a globální ekonomice prodávat do Číny To pravděpodobně pomůže vyvážit čínskou ekonomiku A odkloní ji od čistě investičního modelu K modelu, který je více vyvážený mezi investicemi a spotřebou Ale bude to mít globální důsledky na inflaci Pro makléře/dealery a pro profesionální použití/není určeno pro veřejnou distribuci.

8 Michael Hasenstab, Ph.D. Co-Director—International Bond Department Franklin Templeton Fixed Income Group ® Efekt rostoucích mezd na globální inflaci V posledních deseti letech, Čína vyvážela deflaci Když Čína čelí rostoucím mzdám a cena zboží v Číně poroste začnou stoupat i ceny zboží na celém světě Vliv Číny na globální inflaci, je jeden z důvodů, proč jsme přesvědčeni o naší defenzivní politice s ohledem na úrokové sazby Pro makléře/dealery a pro profesionální použití/není určeno pro veřejnou distribuci.

9 11/11 The information provided is not a complete analysis of every material fact regarding any country, region, or market. Comments, opinions and analyses contained herein are those of the portfolio manager and are for informational purposes only. Because market and economic conditions are subject to change, comments, opinions and analyses are rendered as of the date of this posting and may change without notice. The analysis and opinions expressed herein may differ or be contrary to those expressed by other business areas, portfolio managers or investment management teams at Franklin Templeton Investments. Opinions are intended to provide insight on macro-economic issues and commentary is not intended as individual investment advice or a recommendation or solicitation to buy, sell or hold any security or to adopt any investment strategy. Any statements about portfolio positioning are as of November 2, 2011, apply only to strategies managed by Dr. Michael Hasenstab and are subject to change without notice. Reliance upon information in this posting is at the sole discretion of the viewer. Franklin Templeton Investments accepts no liability whatsoever for any loss arising from use of this posting or any information, opinion or estimate herein. Investments involve risks. The value of investments can go down as well as up, and investors may not get back the full amount invested. Bond prices generally move in the opposite direction of interest rates. Thus, as the prices of bonds in an investment portfolio adjust to a rise in interest rates, the value of the portfolio may decline. Changes in the financial strength of a bond issuer or in a bond's credit rating may affect its value. Special risks are associated with foreign investing, including currency fluctuations, economic instability and political developments. Investments in developing markets involve heightened risks related to the same factors, in addition to those associated with their relatively small size and lesser liquidity. Data from third party sources may have been used in the preparation of this commentary and neither the portfolio manager nor Franklin Templeton Investments has independently verified, validated or audited. This video is made available through a Franklin Templeton Investments (FTI) website or blog, or the official FTI channel or page of a social media site. Social media can allow viewers to share or embed videos on third-party websites or in other social media unaffiliated with FTI. Pro makléře/dealery a pro profesionální použití/není určeno pro veřejnou distribuci. Not FDIC Insured May Lose Value No Bank Guarantee

10 11/11 Pro makléře/dealery a pro profesionální použití/není určeno pro veřejnou distribuci. Not FDIC Insured May Lose Value No Bank Guarantee FTI does not control, adopt, endorse or accept responsibility for how the video is displayed, or other content, tools, products or services (including any software, links, advertising, opinions, comments, or security or privacy policies) available on or through third-party sites or media. Franklin Templeton Distributors, Inc. is the principal distributor of Franklin Templeton Investments' US registered products, which are available only in jurisdictions where an offer or solicitation of such products is permitted under applicable legislation. Products, services and information may not be available in all jurisdictions and are offered outside the US by other Franklin Templeton Investments affiliates and/or their distributors as local legislation permits. Please consult your professional adviser for information on availability of products and services in your jurisdiction. Copyright © 2011. Franklin Templeton Investments. All rights reserved.


Stáhnout ppt "Vyjádřené názory jsou z 2.listopadu 2011 a mohou se změnit bez upozornění. Pro makléře/dealery a pro profesionální použití/není určeno pro veřejnou distribuci."

Podobné prezentace


Reklamy Google