Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

K u b a T r i n i d a d Ostrovy v Karibském moři jsou hornaté a většinou je pokrývají bujné tropické lesy. Nacházejí se zde nádherné písčité pláže, lemované.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "K u b a T r i n i d a d Ostrovy v Karibském moři jsou hornaté a většinou je pokrývají bujné tropické lesy. Nacházejí se zde nádherné písčité pláže, lemované."— Transkript prezentace:

1

2 K u b a T r i n i d a d

3 Ostrovy v Karibském moři jsou hornaté a většinou je pokrývají bujné tropické lesy. Nacházejí se zde nádherné písčité pláže, lemované palmami, a omývané průzračně modrým mořem.

4 Je tu teplé moře, to je pohodička! Hlavní turistickou sezónou pro Karibské ostrovy je zima. V tu dobu je zde totiž nejsušší počasí z celého roku a na severu Evropy, Kanady a USA je zároveň největší zima.

5

6

7 Anguilla je korálový a vápencový ostrov v souostroví Malých Antil. Na ostrově je přibližně 8 960 obyvatel. Populace je převážně afro- amerického původu.

8 Doufám, že se zde někdy pojedu podívat Děkuji za shlédnutí a loučí se s Vámi Kamila Skurková


Stáhnout ppt "K u b a T r i n i d a d Ostrovy v Karibském moři jsou hornaté a většinou je pokrývají bujné tropické lesy. Nacházejí se zde nádherné písčité pláže, lemované."

Podobné prezentace


Reklamy Google