Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Earth Power Vás zdraví !. MiM Mise a vize Earth Power je moderní dynamicky se rozvíjejíci firmou s globálním dosahem. Všechny úkoly realizuje s neustálou.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Earth Power Vás zdraví !. MiM Mise a vize Earth Power je moderní dynamicky se rozvíjejíci firmou s globálním dosahem. Všechny úkoly realizuje s neustálou."— Transkript prezentace:

1 Earth Power Vás zdraví !

2

3 MiM Mise a vize Earth Power je moderní dynamicky se rozvíjejíci firmou s globálním dosahem. Všechny úkoly realizuje s neustálou podporou svých partnerů a zároveň nabízí potravinové a výživové doplňky nejvyšší kvality. Krédo 1.Nejdůležitějším prvkem naší společnosti je aktivně pracující partner. Úkolem a cílem společnosti je podpora a pomoc partnerovi v jeho práci. 2. Naše výrobky jsou a budou vždy v té nejvyšší kvalitě. 3.Loajalita, otevřenost, vzájemná úcta a touha pomáhat druhým, je nejcennější devizou naší společnosti. Filozofie Filozofií naší společnosti je soustavná péče a investice do našich partnerů. Údaje firmy Oficiálním distributorem výrobků ze sortimentu Earth Power v České republice, Slovenské republice a Maďarsku je firma Earth Power ME, s.r.o. Kolín www.earthpower.czwww.earthpower.cz Společnost

4 Produkt PhytoChi® je dokonalým bylinným tonikem. Je výsledkem současné moderní vědy spojené s třitisícletými zkušenostmi tradiční čínské medicíny.

5 Bylinné harmonizační tonikum PhytoChi® je skvělou možností jak účinně a jednoduše pečovat o své zdraví. Pravidelné užívání PhytoChi® nám zaručuje:  Prevenci a ochranu před civilizačními nemocemi  Delší mladost a pěkný vzhled  Silné srdce a zdravý krevní oběh  Zvýšenou odolnost vůči infekcím a fyzické zátěži  Skvělou funkčnost trávicího systému  Více elastické šlachy, svaly, klouby i cévy  Lepší kondici a větší fyzický fond  Bystrou a jasnou psychiku  Efektívní libido Imunitní systém Nervová soustava Hormonální systém Vyměšovací soustava Svalová a kosterní soustava Trávící soustava Reprodukční soustava

6 Tvůrce produktu Albert Y. Leung

7

8

9

10

11 Zdraví a životní styl PhytoChi® se užívá velice jednoduše! Doporučená denní dávka je 1-2 odměrky, to je 30-60 ml, nejlépe ráno nalačno. Bez vedlejších účinků, vhodný pro děti od 2 let !

12 Aktuálnost

13 Za účelem výhodného nákupu pro klienta firma Earth Power vytvořila nový systém distribuce – síť konsumentů PhytoChi® Jeden výrobek je maloobchod, od dvou začína VELKOOBCHOD ! 1200,- Kč 900,- Kč/ks Prioritou je kvalitní obsluha a přímé dodávky pro registrované klienty za nejnižší - vekoobchodní cenu !!

14 KONSUMENT  vlastní nákup 2 láhve  nákup za velkoobchodní cenu 900,- Kč Kdo může být konsumentem PhytoChi® ? V jakém věku ?

15 JAK VELKÁ BUDE SÍŤ KONSUMENTŮ? CZ 10 000 000 a 1% = 100 000 EU 400 000 000 a 1% = 4 000 000 JAK VELKÁ BUDE SÍŤ KONSUMENTŮ ? 1% obyvatelstva ? (po 2 výrobky)

16 PŘIDEJ SE K NÁM ! DĚKUJI ZA POZORNOST ! Obchodní ponuka jako příležitost


Stáhnout ppt "Earth Power Vás zdraví !. MiM Mise a vize Earth Power je moderní dynamicky se rozvíjejíci firmou s globálním dosahem. Všechny úkoly realizuje s neustálou."

Podobné prezentace


Reklamy Google