Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Pátek, 5. září 2014Edukační technologie - cvičení1 Edukační technologie Letní semestr 2010 Cvičení.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Pátek, 5. září 2014Edukační technologie - cvičení1 Edukační technologie Letní semestr 2010 Cvičení."— Transkript prezentace:

1 pátek, 5. září 2014Edukační technologie - cvičení1 Edukační technologie Letní semestr 2010 Cvičení

2 pátek, 5. září 2014Edukační technologie - cvičení2 Adresář Vytvořte si svoji složku (Jan Vopršálek) na bart server ait (J:)/Cvičení Jelínek/Edukační technologie

3 pátek, 5. září 2014Edukační technologie - cvičení3 Cvičení č. 1 Zjistěte, jaké možnosti jsou k dispozici, pokud chci studovat prostřednictvím internetu kurz cizího jazyka (angličtina, němčina, italština, ruština) Najděte cca 5 nabídek. Vyhodnoťte, zda a kde je možnost studovat zdarma. Sejměte odkazy a poznačte, kdo kurzy provozuje Proveďte krátké vyhodnocení nabídky a srovnejte možnosti a posuďte, zda by kurz vyhovoval Dokument v Microsoft Word uložte do složky (bart server).

4 pátek, 5. září 2014Edukační technologie - cvičení4 Cvičení č. 2 Na základě čerpání informací z internetu vysvětlete krátce, co je to pojem „Sociální komunikace“, zjistěte, co se pod tímto pojmem rozumí v oblasti IT a s pomocí internetu najděte příklady, popište je stručně a uveďte svůj názor, (případně doložte screenshoty). Dokument v Microsoft Word uložte do složky (bart server).


Stáhnout ppt "Pátek, 5. září 2014Edukační technologie - cvičení1 Edukační technologie Letní semestr 2010 Cvičení."

Podobné prezentace


Reklamy Google