Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Sporty a aktivity e Anotace: Žáci si v prezentaci osvojí základní výrazy a fráze na téma Sporty a aktivity. Fráze si mohou procvičit dle zadání v prezentaci.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Sporty a aktivity e Anotace: Žáci si v prezentaci osvojí základní výrazy a fráze na téma Sporty a aktivity. Fráze si mohou procvičit dle zadání v prezentaci."— Transkript prezentace:

1 Sporty a aktivity e Anotace: Žáci si v prezentaci osvojí základní výrazy a fráze na téma Sporty a aktivity. Fráze si mohou procvičit dle zadání v prezentaci. Žáci z frází mohou vytvořit rozhovor na téma Sporty a aktivity. Vzdělávací oblast: Anglický jazyk Autor: Mgr. Martina Hulenková Jazyk: Anglický Očekávaný výstup: Opakování slovní zásoby. Jednoduchým způsobem se domluví v běžných každodenních situacích. Druh učebního materiálu: Prezentace Cílová skupina: Žák Stupeň a typ vzdělávání: Druhý stupeň, základní škola Datum (období), ve kterém byl vzdělávací materiál vytvořen: Školní rok 2011-2012 Ročník, pro který je vzdělávací materiál určen: Šestý ročník základní školy VY_32_INOVACE_Aj-K 6.,7.03

2 SPORTS AND ACTIVITIES (sporty a aktivity)

3 SPORTS I play. I go. football tennis volleyball table tennis squash basketball badminton floorball golf ….. skiing swimming running skating roller blading snowboarding cycling shopping ….

4 ACTIVITIES WHAT CAN YOU DO IN YOUR FREE TIME? read a book write a letter write an email watch TV produce models listen to music play computer games hang out with friends play the musical instrument take a photograph …..

5 Answer the questions.. What sport do you play? What sport does your friend play? What do you do in your free time? What does your friend do in his/her free time? EXAMPLE: I play tennis. I go shopping. My friend plays golf. She reads the books. I play …………. I go ………... I read / write / produce/ watch …………... She / He …………….. skiing swimming running skating roller blading snowboarding cycling shopping …. read a book write a letter write an email watch TV produce models listen to music play computer games take a photograph ….. GO PLAY football tennis volleyball table tennis squash basketball badminton floorball golf …..

6 Complete the conversation. - Hello / Hi -What´s your favourite sport? My favourite sport is ……….. -And what about you? I like ………. -What sport do you play? I play ………. -What do you do in your free time? I go / read / watch / ………...

7 Sources (zdroje) Obrázky [cit. 2011-18-08]. Dostupné pod licencí Creative Commons na WWW: http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Nicola_Spiess_Werdenigg.jpg http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Northbridge_International_School_Cambodia,_MRISA_Football.jpg http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cincinnati_mighty_ducks_lupul_2004.jpg http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Dustin_Johnson_2008_US_Open_cropped.jpg http://commons.wikimedia.org/wiki/File:James_Ward_(tennis_player).jpg Obrázky [cit. 2011-18-08]. Dostupné pod licencí Public domain na WWW: http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Basketball_court_again_2323171885_ae8b9351b8_o.jpg Všechny uveřejněné odkazy [cit. 2011–18-08] jsou dostupné pod licencí Public domain – na http://www.clker.com/http://www.clker.com/ http://www.clker.com/clipart-9517.html http://www.clker.com/clipart-1796.html http://www.clker.com/clipart-television-comic-style.html http://www.clker.com/clipart-10204.html http://www.clker.com/clipart-david.html http://www.clker.com/clipart-11290.html http://www.clker.com/clipart-15943.html http://www.clker.com/clipart-150133.html


Stáhnout ppt "Sporty a aktivity e Anotace: Žáci si v prezentaci osvojí základní výrazy a fráze na téma Sporty a aktivity. Fráze si mohou procvičit dle zadání v prezentaci."

Podobné prezentace


Reklamy Google