Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Střední škola Oselce Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, 335 01 Nepomuk, www.stredniskolaoselce.cz Projekt: Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/34.0801 Název: Modernizace.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Střední škola Oselce Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, 335 01 Nepomuk, www.stredniskolaoselce.cz Projekt: Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/34.0801 Název: Modernizace."— Transkript prezentace:

1 Střední škola Oselce Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, 335 01 Nepomuk, www.stredniskolaoselce.cz Projekt: Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/34.0801 Název: Modernizace výuky všeobecných a odborných předmětů Název sady: Technická dokumentace Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_12_16 Název DUMu: Technologická dokumentace - návrh restaurování Pro obor vzdělávání: 82-51-L/01 Uměleckořemeslné zpracování kovů Předmět: Technologická dokumentace Ročník: 3. Autor: Jiří Wallner Datum: 30.09.2013

2 Střední škola Oselce Návrh repasování dveří do hrobky Kolovratů a Palffyů Blovice Dřevěný korpus dveří ve spodní části silně napaden hnilobou. Doporučuji zhotovení nového korpusu vzhledem k následnému zpětnému osazení repasovaných kovaných prvků.

3 Střední škola Oselce Vnitřní část dveří je osazena třemi kusy pantů, které jsou přichyceny tvarovými kovanými hřeby. Hřeby jsou protaženy přes korpus a pod plechovými pláty zpětně zakovány proti vytažení.

4 Střední škola Oselce Ve střední části je osazena přítuha.

5 Střední škola Oselce Dveře byly původně osazeny dvěma kusy krabicových zámků, z nichž jeden chybí úplně a druhý je silně poškozený a oba jsou bez klíče. Větrací otvor v horní části dveří je osazen mřížkou ve tvaru kříže.

6 Střední škola Oselce Přední část dveří je celá oplechována čtyřmi plechovými pláty z nichž spodní je silně zkorodován. Po obvodu je osazen pásový rám, který je v rozích propojen prosazením. V rámu jsou vsazeny přes rohy další dva pásy. Pásy a plechy jsou ke korpusu připevněny tvarovými kovanými hřeby.

7 Střední škola Oselce Ve středu křížení je nanýtována vícevrstvá růžice. Ve středové části mezi otvory pro klíče je torzo přítuhy. Otvory pro klíče jsou osazeny tvarovými štítky.

8 Střední škola Oselce

9 Ve středu křížení je nanýtována vícevrstvá růžice. Ve středové části mezi otvory pro klíče je torzo přítuhy. Otvory pro klíče jsou osazeny tvarovými štítky.

10 Střední škola Oselce Zdroj materiálů: Není-li uvedeno jinak, je autorem tohoto materiálu a všech jeho částí, autor uvedený na titulním snímku.


Stáhnout ppt "Střední škola Oselce Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, 335 01 Nepomuk, www.stredniskolaoselce.cz Projekt: Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/34.0801 Název: Modernizace."

Podobné prezentace


Reklamy Google