Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

S Europassem ukážete, co umíte

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "S Europassem ukážete, co umíte"— Transkript prezentace:

1 S Europassem ukážete, co umíte
Národní centrum Europass ČR

2 Hledáte si práci u nás nebo v zahraničí a chcete jasně informovat o tom, co umíte?

3 Pojďme se podívat na krátké video.
PROČ PRÁVĚ EUROPASS? Dokumenty Europassu jsou zdarma jednotné v celé Evropě k dispozici ve všech jazycích EU Pojďme se podívat na krátké video.

4 ŽIVOTOPIS lze vyplnit online
lze kdykoliv nahrát, uložit (na PC, flash disk atp.)  a online aktualizovat má strukturovaný formát je k dispozici ve všech jazycích EU si můžete upravit podle svých potřeb (např. vybrat kolonky, které chcete vyplnit) VYTVOŘTE SI ONLINE I EUROPASS – MOTIVAČNÍ DOPIS!

5 Vzory, vstup do online prostředí, rady a tipy naleznete na www
Vzory, vstup do online prostředí, rady a tipy naleznete na Máte profil na ? Importujte si jedním kliknutím data do Vašeho Europass – životopisu. Tvoříte životopis v cizím jazyce? Ve slovníku DISCO na naleznete popisy dovedností a kompetencí ve 12 jazycích.

6 JAZYKOVÝ PAS Máte hodně jazykových dovedností a zkušeností s používáním jazyka? Ohodnoťte v jazykovém pasu pomocí úrovní A1-C2 jednotlivé dovednosti: poslech, čtení, ústní projev, ústní interakce, psaní Nevíte si při hodnocení rady? Zaregistrujte se zdarma do online aplikace na:

7 JAZYKOVÝ PAS

8 DODATEK K OSVĚDČENÍ Na rozdíl od známek na vysvědčení obsahuje: slovní popis dovedností získaných během studia střední školy úroveň EQF, díky níž bude Vaše kvalifikace srozumitelná v EU je k dispozici v českém a cizím jazyce dle výběru (AJ, NJ, FJ) je zdarma lze ho získat i zpětně na Po skončení studia vysoké školy získáte automaticky Europass - dodatek k diplomu!

9

10 ZKUŠENOSTI S VYUŽITÍM DODATKU V ZAHRANIČÍ
„V Německu není jednoduché vysvětlit, že i studium odborné školy může být zakončeno maturitou, dodatek mi usnadnil vysvětlování a s tím spojené nedorozumění.“ „Europass je moje maturitní vysvědčení pro zahraničí.“

11 CHCETE JET NA STÁŽ DO EVROPY NEBO PRACOVAT JAKO DOBROVOLNÍK?
Rozcestník Kudykam na Vám poradí, kde hledat práci, stáž nebo brigádu v EU Nechte si na závěr pobytu vystavit Europass-mobilitu! popisuje dovednosti, které jste během stáže získali získáte doklad o praxi

12 P Poradíme Vám, kde hledat nabídky:
studia dobrovolnictví práce více na

13 MOBILITA Popis získaných dovedností a realizovaných aktivit

14 Evropského pasu dovedností. Dokumenty tak budete mít vždy u sebe!
Všechny dokumenty Europassu, ale i další osvědčení a certifikáty si naskenujte a uložte online do Evropského pasu dovedností. Dokumenty tak budete mít vždy u sebe! (na PC, flash disku nebo v u)

15 Národní centrum Europass ČR
Národní ústav pro vzdělávání Weilova 1271/6, Praha Tel: Využijte klientské centrum - možnost konzultací po telefonu, em a osobních konzultací. Hodiny pro veřejnost: po-pá 9-15h


Stáhnout ppt "S Europassem ukážete, co umíte"

Podobné prezentace


Reklamy Google