Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG"— Transkript prezentace:

1 Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
Informační zdroje, představení školy, rekonstrukce budovy Pozvánky na akce školy P. Mgr. Martin Sekanina Duchovní život na AG Mgr. Jan Sovadina, vedoucí vychovatel DM Informace pro ubytované na Domově mládeže Ing. Michaela Babuková Systém ubytování, stravování Placení poplatků Mgr. Jan Košárek Systém I-škola Dotazy

2 Informační zdroje Web školy www.agkm.cz .
Informační systém iŠkola – (zapomenuté heslo je možné získat na sekretariátě, rozlišují se ve jméně malá a velká písmena, nesdělovat studentům). Stravování zařízení 2467. . Facebook skupina a stránky, youtube - agkm Newsletter školy, kalendář na webu.

3 Arcibiskupské gymnázium
V současnosti máme cca 500 studentů. Kapacita domova mládeže je 300 studentů (přičemž našich studentů je cca 250). Studenti jsou rozdělení do 18-ti tříd. Součástí školy je školní jídelna, školní klub, knihovna a od září nově i středisko volného času. V současnosti o Vaše děti pečuje 103 zaměstnanců školy.

4 Pozvánka Zveme všechny zájemce na den otevřených dveří v sobotu v době od 9. do 12. hodin. Třídní schůzky a Rekolekce pro rodiče 10. – 11. listopadu. Školní ples proběhne v pátek v Domě kultury. Informace budou k dispozici na webu školy. Prosíme o příspěvky do tomboly. AG Fest – hudební a studentský festival proběhne 26. května 2018.

5 Vybavení školy V průběhu prázdnin proběhla rekonstrukce v suterénu školy. Nové hlavní rozvody a přípojky v celkové výši 12 mil. Kč. Díky podpoře zřizovatele. V současné době začala rekonstrukce DM. Celkové náklady pro letošní etapu je ve výši 35 mil. Kč. Jedná se o dotaci zřizovatele. Příští školní rok předpokládáme velkou rekonstrukci odborných učeben. Prosím o shovívavost.

6 Projektový týden Vždy předposlední týden v červnu.
Studenti si vybírají projekt napříč ročníky. Rozhodnutí o výběru probíhá v lednu. Minulý rok navštívili studenti Italii, Benelux, Černou Horu, Německo, České středohoří, život na hradě, jazykové kurzy, cykloprojekt, výtvarné projekty, chemie v terénu. Letos jedou studenti do Španělska, Polska, Rakouska, na Ukrajinu, vodácký kurz, sportovní, jazykové, chemie a umění.

7 Duchovní život Kaplan, jáhen, pastorační asistentky.
Možnost účastnit se mše svaté, svátost smíření, přípravy na biřmování. Adorace, desátky o velké přestávce. Rekolekce, schola, ministranti, sbor. Výuka náboženství. Mše svaté v průběhu roku.

8 Seznamovací tábor Prima na sv. Hostýně - pod vedením otce Martina
- od do První ročníky v Rajnochovicích - od 4.9. do - společné seznámení a start

9 Úspěchy v soutěžích v minulém roce
Mezinárodní, celostátní, krajská kola. Humanitní i přírodní vědy. Celkem 32 žáků. Děkujeme za vaší podporu a prosíme vás o přízeň.


Stáhnout ppt "Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG"

Podobné prezentace


Reklamy Google