Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Druháci a matematika 2 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PaedDr. Marie Janků. Dostupné z Metodického portálu

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Druháci a matematika 2 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PaedDr. Marie Janků. Dostupné z Metodického portálu"— Transkript prezentace:

1 Druháci a matematika 2 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PaedDr. Marie Janků. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

2 Kolik trojúhelníků, čtverců,obdélníků, kruhů je v krabičkách? Kolik lístků nepatří do žádné krabičky? Uklízíme lístky Trojúhelníky Čtverce Kruhy Obdélníky

3 Tvary dopravních značek

4 Co je jiné

5 Které části průčelí kostela sv. Václava mají tvar: trojúhelníku- kolik jich je? kruhu- kolik jich je? čtverce- kolik jich je? obdélníku- kolik jich je?

6 Kolik tu je čtverců? Kolik tu je trojúhelníků?

7 Uklízíme kostičky

8 Tělesa koule kvádr krychle válec jehlan


Stáhnout ppt "Druháci a matematika 2 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PaedDr. Marie Janků. Dostupné z Metodického portálu"

Podobné prezentace


Reklamy Google