Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

VY_32_INOVACE_02.03.45. Název výukového materiálu: Klid a pohyb těles ( Účinky síly na těleso) Předmět: FYZIKA Autor: Mgr. Ivana Šnáblová Cílová skupina:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "VY_32_INOVACE_02.03.45. Název výukového materiálu: Klid a pohyb těles ( Účinky síly na těleso) Předmět: FYZIKA Autor: Mgr. Ivana Šnáblová Cílová skupina:"— Transkript prezentace:

1 VY_32_INOVACE_02.03.45

2 Název výukového materiálu: Klid a pohyb těles ( Účinky síly na těleso) Předmět: FYZIKA Autor: Mgr. Ivana Šnáblová Cílová skupina: 7. ročník základní školy ZÁŘÍ 2012

3 Použité zdroje: Fotografie : archiv autorky

4 Anotace Materiál je určen k procvičení učiva Klid a pohyb těles. Využívá animace obrázků, klid je označen tlačítkem K a pohyb tlačítkem P. Symbol ukáže správnost odpovědi. Tlačítkem se vracíme zpět do úlohy, tlačítkem také posunujeme jednotlivé otázky. Materiál lze také jen promítat a využít ho ke zkoušení. Materiály jsou určeny pro bezplatné používání pro potřeby výuky a vzdělávání na všech typech škol a školských zařízení. Jakékoliv další využití podléhá autorskému zákonu.

5 KLID A POHYB TĚLES Určete, jestli jsou tělesa v klidu nebo v pohybu. k p

6 k p 1. a) Míče vzhledem k trávníku b) Míče k sobě navzájem p k

7 k p p k 2. a) Míče k sobě navzájem b) Strakatý míč k trávníku

8 k p p k 3. a) Míče k sobě navzájem b) Tříbarevný míč k trávníku

9 k p p k 4. a)Strakatý míč k trávníku b)Míče k sobě navzájem

10 5. a) Cestující vzhledem k vlaku b) Stromy vzhledem k vlaku k p p k

11 6. a) Mraky vzhledem ke krajině b) Mraky vzhledem k Slunci k p p k

12 zpět

13

14 KONEC


Stáhnout ppt "VY_32_INOVACE_02.03.45. Název výukového materiálu: Klid a pohyb těles ( Účinky síly na těleso) Předmět: FYZIKA Autor: Mgr. Ivana Šnáblová Cílová skupina:"

Podobné prezentace


Reklamy Google