Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

VY __ III/2__INOVACE _ 239. Toto je mapa světa. Je zde vyznačen světadíl Evropa, kde leží i naše ČR. Evropa je rozdělena do několika částí, naše ČR.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "VY __ III/2__INOVACE _ 239. Toto je mapa světa. Je zde vyznačen světadíl Evropa, kde leží i naše ČR. Evropa je rozdělena do několika částí, naše ČR."— Transkript prezentace:

1 VY __ III/2__INOVACE _ 239

2

3 Toto je mapa světa. Je zde vyznačen světadíl Evropa, kde leží i naše ČR. Evropa je rozdělena do několika částí, naše ČR je součástí střední Evropy. Západní Evropa Střední Evropa Východní Evropa Severní Evropa Jižní Evropa Jihovýchodní Evropa

4 SLOVINSKO RAKOUSKO NĚMECKO ŠVÝCARSKO LICHTENŠTEJNSKO MAĎARSKO POLSKO ČESKO SLOVENSKO Státy střední Evropy. Klikni myší a zjistíš, kde se státy nachází.

5 SLOVINSKO RAKOUSKO NĚMECKO ŠVÝCARSKO LICHTENŠTEJNSKO MAĎARSKO POLSKO ČESKO SLOVENSKO Ověř si své znalosti. Pomocí kliknutí si ověříš, co sis zapamatoval.

6 Waršava Berlín Praha Bratislava Budapešť Vídeň Lublaň Vaduz Bern Česká republikaSlovensko Polsko Maďarsko Německo Švýcarsko Rakousko Slovinsko Lichtenštejnsko Státy střední Evropy a jejich hlavní města.

7 Německo Polsko Česká republika Slovensko Maďarsko Rakousko Lichtenštejnsko Švýcarsko Slovinsko Waršava Berlín Vídeň Budapešť Lublaň Praha Bratislava Vaduz Bern Ověř si své znalosti. Pomocí kliknutí myši si ověříš, co sis zapamatoval.

8 A takhle krásně září Evropská města v noci.

9

10 Použité zdroje WORK, Own. Wikipedie [online]. [cit. 28.2.2013]. Dostupný na WWW: http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Central_Europe_(proposal_2).PNGhttp://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Central_Europe_(proposal_2).PNG DBACHMANN, Ssolbergj. Wikipedie [online]. [cit. 28.2.2013]. Dostupný na WWW: http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Europe_orthographic_Caucasus_Urals_boundary.svghttp://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Europe_orthographic_Caucasus_Urals_boundary.svg GFSC, Nasa. Wikipedie [online]. [cit. 28.2.2013]. Dostupný na WWW: http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Europa-bei-nacht_1-1024x768.jpghttp://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Europa-bei-nacht_1-1024x768.jpg JOSE, San. Wikipedie [online]. [cit. 28.2.2013]. Dostupný na WWW: http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Europe_topography_map.pnghttp://commons.wikimedia.org/wiki/File:Europe_topography_map.png


Stáhnout ppt "VY __ III/2__INOVACE _ 239. Toto je mapa světa. Je zde vyznačen světadíl Evropa, kde leží i naše ČR. Evropa je rozdělena do několika částí, naše ČR."

Podobné prezentace


Reklamy Google