Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Telefonní zásuvka Telefonní zásuvka slouží k připojení telefonu. Dále slouží k připojení kabelového internetu,ale dnes už je nevýhodné používat kabelový.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Telefonní zásuvka Telefonní zásuvka slouží k připojení telefonu. Dále slouží k připojení kabelového internetu,ale dnes už je nevýhodné používat kabelový."— Transkript prezentace:

1 Telefonní zásuvka Telefonní zásuvka slouží k připojení telefonu. Dále slouží k připojení kabelového internetu,ale dnes už je nevýhodné používat kabelový internet.

2 Telekomunikační zásuvky ➲ Slouží pro připojení koncových uživatelských zařízení - např. stolní počítač, notebook, analogový nebo ISDN telefon, VoIP telefon či síťová tiskárna. Nejčastěji se tyto zásuvky dodávají v dvouportovém provedení - tj. u jednoho uživatele slouží jeden port pro připojení počítače nebo notebooku, druhý port pak pro připojení telefonu. Telekomunikační zásuvky bývají umístěny přímo v pracovních prostorách (např. kancelářích) každé budovy, a to buď přímo ve zdi, v parapetních žlabech, případně podlahových systémech tak, aby byly lehce dostupné.

3 Dělení telefonní zásuvek ➲ Dělení zásuvek:1)Bezdrátové zásuvky-v dnešní době jsou používané,protože při instalaci není třeba tažení kabelů. ➲ 2)Drátové-jsou více používané,než bezdrátové,protože jsou cennově dostupnější. ➲

4 Bezdrátové zásuvky ➲ Umožňuje snadno instalace koncové telefonní zásuvky na určené místo bez nutnosti vedení kabelu, lištování nebo vrtání do zdi. ➲ Cena:990Kč

5 Drátová telefonní zásuvka ➲ Je levnější než bezdrátová telefonní zásuvka ➲ Zapojuje se UTP kabelem ➲ Musí být dobře přístupná pro obsluhu

6 Potenciální alternativy ➲ Vypracoval:Čtrnáct Jaroslav


Stáhnout ppt "Telefonní zásuvka Telefonní zásuvka slouží k připojení telefonu. Dále slouží k připojení kabelového internetu,ale dnes už je nevýhodné používat kabelový."

Podobné prezentace


Reklamy Google