Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Chci jít Chci jít jen k Tobě, Pane můj, chci žít a chválu vzdát Ti svou. Chci jít jen k Tobě, Pane můj, chci žít a chválu vzdát Ti svou.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Chci jít Chci jít jen k Tobě, Pane můj, chci žít a chválu vzdát Ti svou. Chci jít jen k Tobě, Pane můj, chci žít a chválu vzdát Ti svou."— Transkript prezentace:

1 Chci jít Chci jít jen k Tobě, Pane můj, chci žít a chválu vzdát Ti svou. Chci jít jen k Tobě, Pane můj, chci žít a chválu vzdát Ti svou.

2 Dal jsi mi mnohem víc, svou láskou objímáš. A nová píseň zaznívá. Slovníky, které znám, slov mají na tisíc, přesto je těžké vybrat pár.

3 Já žiji chválou, Pane můj, celý jsem Tvůj i vše co mám. Já žiji chválou, Pane můj, a žít chci dál. 2x

4 Už nevidíš můj hřích, milost ho přikrývá. A nový život začíná. Dávám Ti vše, co mám, a nevím, jak to říct, slova jen těžko posbírám.

5 Já žiji chválou, Pane můj, celý jsem Tvůj i vše co mám. Já žiji chválou, Pane můj, a žít chci dál. 2x (mezihra)

6 Chci jít jen k Tobě, Pane můj, chci žít a chválu vzdát Ti svou. Chci jít jen k Tobě, Pane můj, chci žít a chválu vzdát Ti svou.

7 Já žiji chválou, Pane můj, celý jsem Tvůj i vše co mám. Já žiji chválou, Pane můj, a žít chci dál. 2x

8 žít chci dál, žít chci dál. 


Stáhnout ppt "Chci jít Chci jít jen k Tobě, Pane můj, chci žít a chválu vzdát Ti svou. Chci jít jen k Tobě, Pane můj, chci žít a chválu vzdát Ti svou."

Podobné prezentace


Reklamy Google