Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

La Vie en Champagne !. Vážení obchodní přátelé, z čistého nadšení a především okouzlení tímto slavnostním nápojem, jakým šampaňské bezpochyby je, jsem.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "La Vie en Champagne !. Vážení obchodní přátelé, z čistého nadšení a především okouzlení tímto slavnostním nápojem, jakým šampaňské bezpochyby je, jsem."— Transkript prezentace:

1 La Vie en Champagne !

2 Vážení obchodní přátelé, z čistého nadšení a především okouzlení tímto slavnostním nápojem, jakým šampaňské bezpochyby je, jsem se rozhodl ukázat i Vám, že překvapení se skrývá opravdu v každé lahvi. Vědom si nelehké cesty, silné konkurence a těžkých začátků, jsem se i přesto rozhodl jít cestou průkopníka a trochu jinou Champagne ukázat i Vám. Vydejme se spolu probádat tento malebný kraj, objevit nepoznané chutě či seznámit se s Vašimi novými favority.

3 Katedrála Notre Dame v Remeši Avenue de Champagne Plavba lodí po řece Marně mezi vinicemi Muzeum La Phare Champagne / Verzenay Odpolední piknik na vinici Návštěva místního trhu v Epernay Ochutnávka v Maison Didier Herbert Champagne - Rilly la Montagne Přednáška a degustace v C-Comme Champagne bar CO NÁS SPOLEČNĚ ČEKÁ... ?

4 PROGRAM POZNÁVACÍHO ZÁJEZDU Čtvrtek / 23:00 – odjezd z ČR směr Epernay, Francie (doprava – mikrobus) Pátek / cca 9:00 – příjezd do Epernay, check-in a ubytování 15:00 – odjezd do Remeše 20:00 – přednáška a degustace v C-Comme Champagne bar Sobota / 7:00 – odchod z hotelu na trh v Epernay (dobrovolné pro ranní nadšence :) 9:00 – odjezd do Cumiéres 9:30 – nalodění a plavba po řece Marně 14:00 – návštěva muzea Champagne La Phare/Verzenay 16:00 – ochutnávka v Maison Didier Herbert Champagne - Rilly la Montagne 18:00 – volný program Neděle / 7:00 – snídaně 10:00 – check-out a odjezd směr ČR

5 Cena poznávacího zájezdu do Champagne zahrnuje: Služby průvodce Cestovní pojištění Transfery (mikrobus) Ubytování se snídaní (Hotel Premiere Classe Epernay, FR) Přednáška & ochutnávka Champagne v C-Comme Plavba lodí po řece Marně mezi vinicemi Vstupné do Muzea La Phare Champagne/Verzenay Cena zájezdu (včetně DPH) – 14 990 Kč / osoba

6 Jan Lukeš Dukelských hrdinů 54 170 00 Praha 7 IČ: 030 082 40 Tel.: +420 602 878 822 E-mail: info@brutzero.cz www.brutzero.cz


Stáhnout ppt "La Vie en Champagne !. Vážení obchodní přátelé, z čistého nadšení a především okouzlení tímto slavnostním nápojem, jakým šampaňské bezpochyby je, jsem."

Podobné prezentace


Reklamy Google