Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku 2001. Poskytuje služby v oblasti pojištění,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku 2001. Poskytuje služby v oblasti pojištění,"— Transkript prezentace:

1 ABSOLUT-IN inteligentní poradenství

2 Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku 2001. Poskytuje služby v oblasti pojištění, zajištění penze, financování bydlení, investic a dalších souvisejících oblastech. Všechny tyto služby mohou zákazníci využít za zvýhodněných podmínek s osobním přístupem a komplexním servisem. ABSOLUT-IN je zcela nezávislá na jednotlivých finančních institucích. Může tak náležitě zastupovat zájmy svých klientů a využívat aktuální a nejlepší produkty na trhu. Spolupracuje s většinou pojišťoven, penzijních fondů, bank, stavebních spořitelen a dalších finančních institucí. Podle potřeb zákazníků navrhuje optimální řešení jejich situace a generuje jako přidanou hodnotu svých služeb nejvyšší užitek pro zákazníka. V současné době patří ABSOLUT-IN mezi společnosti s nejširším rozsahem nabídky pro klienty v oblasti finančních a souvisejících služeb v ČR. ABSOLUT-IN s.r.o.

3 Technický stav Panelový dům je po kompletní rekonstrukci obvodového pláště včetně přístupu a společných prostor Bude nutné položit novou podlahu a opravit stěny – malba, tapety, případně udělat nové vestavěné skříně v předsíni a novou kuchyň. Náklady na tyto opravy budou závislé na požadovaném standardu. Vhodná je i modernizace původního bytového jádra s vanou a WC. Při rozumném výběru by náklady neměly překročit 200 000 Kč.

4 ABSOLUT-IN s.r.o. Byt2+KK Cena1 490 000 Kč AdresaU Valu 1, Praha 6 Budovapanelová Stav objektuPo zateplení fasády a rekonstrukci společných prostor (výtah) Vlastnictvíosobní Počet podlaží12 Podlaží umístění9 Plocha užitná44 m2 vč. sklepní kóje Plocha podlahová41,59 m2 BalkónNE GarážNE ZařízenoParkoviště u domu 12- podlažní dům stojí na konci modernizovaného sídliště Dědina, v klidném prostředí v zeleni se sportovním hřištěm hned před vchodem V bezprostředním sousedství je nákupní centrum, základní škola, MŠ a zastávky MHD (bus). Výhodou jsou také nízké poplatky a možnost pronájmu bytu za v místě cenu obvyklou min. 9 000 Kč/měs. Byt vyžaduje pouze dílčí rekonstrukci a dovybavení s odhadovanými náklady max.200 000 Kč. Obojí Vám rádi a za výhodných podmínek zařídíme.

5 Obrázek č.1 Pohled na dům z ulice Ciolkovského

6 Obrázek č.2 Východní pohled na dům

7 Obrázek č.3 Přístup ke vchodu do domu

8 Obrázek č.4 Vchod do domu

9 Obrázek č.5 Přístup k výtahům

10 Obrázek č.7

11 Obrázek č.8 Sportovní hřiště před vchodem

12 Obrázek č.9 Větší místnost s kuchyní

13 Obrázek č.10 Kuchyňský kout

14 Obrázek č.11 Západní pohled na pole a zelenou plochu před přistávací dráhou letiště

15 Obrázek č. 12 Výhled ze vchodu na hřiště

16 Mapa a umístění domu

17 Popis bytu

18 Schéma podlaží

19 Děkuji Vám za pozornost a přeji příjemný den! www.absolutin.cz


Stáhnout ppt "ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku 2001. Poskytuje služby v oblasti pojištění,"

Podobné prezentace


Reklamy Google