Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Ročník:8. Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Cizí jazyk (Anglický jazyk) Tematický okruh: Slovní zásoba Téma:Hudba (Music)

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Ročník:8. Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Cizí jazyk (Anglický jazyk) Tematický okruh: Slovní zásoba Téma:Hudba (Music)"— Transkript prezentace:

1

2 Ročník:8. Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Cizí jazyk (Anglický jazyk) Tematický okruh: Slovní zásoba Téma:Hudba (Music) Jméno autora:Lenka Voldánová Vytvořeno :Prosinec 2011 Metodický popis, (anotace): Žáci si rozšíří slovní zásobu z oblasti hudby, konverzují o tom, na jaké umí hrát hudební nástroje. HUDBA (Music) VY_22_INOVACE_59.AJ.8

3 MUSIC (Hudba)

4 Do you play a musical instrument? Tell the class. I´m Mary and I play the piano. What instrument does Mary play? What instrument would you like to play?

5 Can you name these musical instruments? guitar bass (guitar) piano violin drums

6 Can you name these musical instruments? contrabass harp flute trumpet (horn) clarinet

7 A class survey Now do a class survey. Find out how many students: a) play the musical instrument and which one, b) sing in a choir, c) have a musical ear, d) want to be a singer, e) listen to music every day, f) don´t like music at all. Tell the survey results to the class.

8 Good bye! Použité odkazy: http://office.microsoft.com/cs-cz/images


Stáhnout ppt "Ročník:8. Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Cizí jazyk (Anglický jazyk) Tematický okruh: Slovní zásoba Téma:Hudba (Music)"

Podobné prezentace


Reklamy Google