Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
1
pro podporu zažívacího traktu
Balance-D pro podporu zažívacího traktu
2
Balance-D Prebiotika resp. vláknina Probiotika Vitamin D Účinné látky
z jablečné vlákniny, kořene čekanky a maltodextrinu Probiotika z Lactobacillus rhamnosus Lactobacillus Acidophilus Lactobacillus bulgaricus a Vitamin D
3
Balance-D Prebiotika resp. vláknina
Prebiotika jsou nestravitelné látky. Patří do velké skupiny vláknin. Pomáhají prostřednictvím tvorby polymerů s dlouhým řetězcem důkladně očistit tlusté střevo. Prebiotika podporují růst určitých prospěšných střevních bakterií, a tím pozitivně přispívají ke zdraví. Pokud jíme potraviny bohaté na prebiotika jen zřídka nebo vůbec, hladoví „dobré" střevní bakterie. V hladovém a oslabeném stavu ale mohou být snadno vytlačeny patogenními bakteriemi. Střevní mikroflóra se tak dostane z rovnováhy, vznikají tzv. dysbakterie a člověk může onemocnět.
4
Jak dochází k poruše naší mikrobiální flory:
Balance-D Jak dochází k poruše naší mikrobiální flory: stres strava kontaminovaná plísněmi a choroboplodnými bakteriemi nesprávné výživové zvyklosti, nekvalitní strava, při onemocnění po užívání antibiotik
5
Pozitivní účinky prebiotik
Balance-D Pozitivní účinky prebiotik příznivý vliv na mikroflóru tlustého střeva snížení energetického příjmu z potraviny zvětšení objemu stolice a potlačení zácpy prevence a snížení střevních infekcí a průjmů posílení imunity prevence rakoviny tlustého střeva a konečníku snížení hladiny cholesterolu v krvi prevence osteoporóry
6
Balance-D Kořen čekanky Čekanka má blahodárný vliv na poruchy trávení
a střevní problémy. Detoxikuje trávicí trakt, podporuje regeneraci střevní sliznice, udržuje v optimálním stavu střevní flóru, předchází poruchám trávení, a chrání před rakovinou tlustého střeva.
7
Balance-D Kořen čekanky
Inulin obsažený v kořenu čekanky je prebiotiká, přirozená a lehce nasládlá vláknina, která slouží prospěšným střevním bakteriím jako zdroj potravy a proto má aktivační účinek na střevní mikroflóru. Různé studie dokonce prokázaly, že je inulin účinnou ochranou proti rakovině tlustého střeva: Vezmeme-li si dostatečné množství inulinu, začne se ve střevě měnit počet špatných bakterií ve prospěch bifido bakterií a bakterií produkujících kyseliny. V důsledku toho se snižuje produkce amoniaku, který urychluje vznik a růst nádorů tlustého střeva.
8
Balance-D Jablečná vláknina Jablečná vláknina čistí střeva.
Obnovuje a posiluje zdravou střevní mikroflóru, čímž zlepšuje trávení Vláknina v žaludku bobtná a tím snižuje chuť k jídlu. Zpomaluje trávení, což tlumí produkci inzulínu a tím se snižuje glykemický index každého jídla. Příjemný vedlejší účinek: Vláknina snižuje hladinu cholesterolu.
9
Balance-D Rezistentní maltodextrin
Rezistentní dextriny projdou nestrávené z tenkého střeva do tlustého střeva. Tam jsou vzhledem k jejich rozpustnosti důležitým zdrojem potravy pro bakterie (např. druhy kmenů Bifidobacterium, Lactobacillus). Kvašením vznikají krátké řetězce mastné kyseliny, zejména butyrát, což má příznivý vliv na střevní flóru a fungování střevní sliznice.
10
Balance-D Probiotika Užívání probiotik ke zlepšení celkového zdravotního stavu bylo po dlouhou dobu podceňováno. Faktem ale je, že má střevní mikroflóra obrovský vliv jak na fyzické tak i duševní zdraví. Tak ovládají bakterie, které žijí v našich střevech nejen náš imunitní systém, ale také naše emoce. Jsou-li nezdravým životním stylem naše střeva oslabena, přemnoží se škodlivé mikroorganismy a potlačí prospěšné střevní bakterie - prostředí ve střevě se dostane do nerovnováhy. Naše obranné schopnosti se sníží a patogeny pak mají snadnou práci. V tomto případě mohou pomoci probiotika.
11
Balance-D Probiotika Kdy je velmi vhodné používat probiotika:
v průběhu a po dobu asi 1 týdne po ukončení užívání antibiotik, při chronických kožních plísňových onemocněních při snížené imunitě při střevních onemocněních - průjem, při potížích se zažíváním, Crohnova choroba, zácpa diabetes (cukrovka) I.i II. typu při zánětu močového měchýře mléčné intoleranci a alergii při zvýšené hladině cholesterolu při poruchách funkce jater, žlučníku a slinivky
12
Balance-D Lactobacillus rhamnosus
Bakterie mléčného kvašení - Lactobacillus rhamnosus podporuje lidské střevo v trávení složek potravin a při obraně proti nebezpečným mikroorganismům. Bakterie mléčného kvašení také potlačují v urogenitálním systému (močový a pohlavní aparát) růst patogenů a zdá se, že chrání děti před infekcí dýchacích cest.
13
Tako bakterie je schopná přeměňovat glukózu na kyselinu mléčnou.
Balance-D Lactobacillus acidophilus Bakterie kyseliny mléčné Lactobacillus acidophilus je přirozeným obyvatelem našeho zažívacího traktu. Tako bakterie je schopná přeměňovat glukózu na kyselinu mléčnou. Vzhledem k tomu, že je prokázáno, že pomáhají při zánětech střev, přidávají se často do probiotických potravin a léků. Ale nejen v rámci střevní flóry je L. acidophilus ochranou proti patogenům. Také v ženské pochvě zajišťují metabolické produkty kyseliny mléčné a peroxidu vodíku (H2O2), aby se tam nemohly usadit nebezpečné bakterie.
14
Balance-D Lactobacillus Bulgaricus
Lactobacillus bulgaricus se liší v tom, že žije samostatně v přírodě. S jinými bakteriemi spolupracuje pouze v případě mléčného kvašení a v lidském organismu. V této symbióze se navzájem podporují, což vede k posílení jednotlivých blahodárných účinků. Symbióza umožňuje lepší využití účinků na bakterie: působí více imunostimulačně, anti-bakteriálně, detoxikačně, proti rakovině, proti skleróze a dalším.
15
Balance-D VITAMIN D Balance-D obsahuje v jedné porci denní dávku 300IU vitaminu D. Vitamin D pomáhá tělu vstřebávat vápník, který podporuje růst kostí. To také hraje důležitou roli při léčbě různých onemocnění jako je rakovina prsu, rakovina tlustého střeva, prostaty, kardiovaskulární choroby a deprese a pomáhá proti zvyšování tělesné hmotnosti .
16
Balance-D S Balance-D získáte pro své zdraví to nejlepší!
„Zdraví začíná ve střevě!" Moderní věda potvrzuje: základním předpokladem pro udržení zdraví těla a mysli je zdravé trávení. Střevo produkuje 80% našich imunitních buněk, které bojují proti nemocem. Dokonce i pro mozek má trávení velký význam. Nefunguje-li tlusté střevo, výsledkem mohou být problémy s viděním, problémy s koncentrací a neustálá únava. S Balance-D získáte pro své zdraví to nejlepší! Doporučené dávkování: Užívejte 3 kapsle denně s jídlem. Pokud si chcete udělat střevní kůru, můžete užívat až 7 kapslí denně!
17
Balance-D Srdečně děkuji za Vaši pozornost!
Zdravá střeva – zdravý člověk!
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.