Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Technologický postup výroby jednoduchého okna z lepeného eurohranolu s izolačním dvojsklem.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Technologický postup výroby jednoduchého okna z lepeného eurohranolu s izolačním dvojsklem."— Transkript prezentace:

1 Technologický postup výroby jednoduchého okna z lepeného eurohranolu s izolačním dvojsklem.

2

3

4 Hrubé krácení řeziva Slouží ke zkrácení čela a řeziva na účelovou délku – dvoumetrový rozměr nebo fixní délky podle dokumentace. Požívají se zkracovací pily horní nebo spodní, pilový kotouč s trojúhelníkovým ozubením, nebo s SK plátky. Doporučený úhel čela 5 – 10o nebo negativní -2o, při rozteči zubů 19 – 30mm, rychlost posuvu 5 – 20m/min.

5 Řezání na hrubou šířku Účelem je omítnutí a rozmítnutí řeziva na požadované šířky, případně vyřezání středů. Řeže se na vícelistých pilách s mechanickým posuvem. Pilové kotouče s trojúhelníkovými nesouměrnými zuby nebo vlčími ozubením. Nulová pila řeže kraj ostatní na požadovanou šířku. (zpravidla 50mm)

6 Čtyřstranné opracování
Odstranění vad Odstraňují se na zkracovací pile vady materiálu. Probíhá ručně nebo na optimalizační pile. Délkové nastavování Nastavení lamel, které nedosahují požadované délky, do nekonečného vlysu. Čela upravována frézovací hlavou na miniozub a naneseno lepidlo. Čtyřstranné opracování Šířková a tloušťková úprava rozměrů a zároveň opracování styčných ploch pro šířkové nastavování při výrobě spárovky.


Stáhnout ppt "Technologický postup výroby jednoduchého okna z lepeného eurohranolu s izolačním dvojsklem."

Podobné prezentace


Reklamy Google