Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Značky prvkůZnačky prvků – úvodní test Vezmi si sešit a postupně si zapisuj značky prvků. K nim si dopisuj tebou vybraný název prvku. U správné odpovědi.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Značky prvkůZnačky prvků – úvodní test Vezmi si sešit a postupně si zapisuj značky prvků. K nim si dopisuj tebou vybraný název prvku. U správné odpovědi."— Transkript prezentace:

1 Značky prvkůZnačky prvků – úvodní test Vezmi si sešit a postupně si zapisuj značky prvků. K nim si dopisuj tebou vybraný název prvku. U správné odpovědi si udělej „fajfku“. U chybné odpovědi si udělej křížek. Budeš-li podvádět, tak jen sám sebe!!! Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Dana Švecová. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

2 Značku Fe má hliník fenykl fosforželezo

3 Správně! Další

4 Chybně! Další

5 Značku P má polonium fosforkřemík policium

6 Správně! Další

7 Chybně! Další

8 Značku Al má americium vápníkstříbro hliník

9 Správně! Další

10 Chybně! Další

11 Značku O má osmium kobaltlkyslík molybden

12 Správně! Další

13 Chybně! Další

14 Značku N má dusík neonniob nikl

15 Správně! Další

16 Chybně! Další

17 Značku H má hafnium lithiumhelium vodík

18 Správně! Další

19 Chybně! Další

20 Značku C má kobalt vápníkkadmium uhlík

21 Správně! Další

22 Chybně! Další

23 Značku S má sádra sírasodík stroncium

24 Správně! Další

25 Chybně! Další

26 Značku K má kobalt kalciumuhlík draslík

27 Správně! Další

28 Chybně! Další

29 Značku Cu má kumarin kalciumměď cesium

30 Správně! Další

31 Chybně! Další

32 Konec testu Spočítej si body za správné odpovědi a zapiš si známku: 10 – 9 bodů 1 Výborně! Uč se takto dál! 8 – 7 bodů 2 Chvalitebně! Trochu přidej! 6 – 5 bodů 3 Dobře! Uč se víc! 4 – 3 body 4 Nic moc! Udělej si čas také na učení! 2 – 1 bod 5 Nedostatečně!!! Začni se učit! Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Dana Švecová. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.


Stáhnout ppt "Značky prvkůZnačky prvků – úvodní test Vezmi si sešit a postupně si zapisuj značky prvků. K nim si dopisuj tebou vybraný název prvku. U správné odpovědi."

Podobné prezentace


Reklamy Google