Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
1
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_378 Ročník: 2.
Vzdělávací obor: 65-42-M/01 Hotelnictví 65-51-H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Složitá obsluha Téma: SO - Studené předkrmy Jméno autora: Jaroslav Petrů Vytvořeno dne: Metodický popis, (anotace) Podpora hodiny – dělení studených předkrmů dle použitých surovin.Vhodnost použití ,servis a potřebný inventář
2
STUDENÉ PŘEDKRMY V moderní gastronomii
3
Druhy studených předkrmů
Zeleninové Rybí a mořské plody Masové S ovocem Koktejly Tradiční předkrmy v moderní úpravě Přílohy k předkrmům
4
zeleninové Zeleninový salát s olivami a feta sýrem
Paprika s tvarohovým dipem Carpaccio z červené řepy
5
Zeleninová klasika Caprese avokádo okurka
6
Rybí a mořské plody Marinovaný losos s tvarohovým krémem a zeleným chřestem Chobotnice s vinným octem a šalotkou tataráček z lososa
7
Rybí klasika Matjesový salát Sušhi Marinovaný losos
8
masové Anglický rostbíf Parmská šunka s medovým melounem
Telecí carpaccio
9
Další od masa Uzený jazyk s křenem a houbami Kuřecí galantína
Paštika s brusinkami
10
ovocné Pošírovaná hruška se sýrovým krémem Pomerančový salát s fenyklem
11
koktejly Chřestový koktejl Krevetový koktejl Humrový koktejl
12
Tradiční předkrmy trochu jinak
Vejce s kaviárem Kaviár na ledu Šunkové rolky
13
Vhodné přílohy Tousty Banketky Tmavý chléb
14
Kontrolní otázky Jak dělíme studené předkrmy
Jaké znáte studené předkrmy Servis a použití Vhodné přílohy
15
zdroje
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.