Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

COMPARATIVES, SUPERLATIVES, TIME EXPRESSIONS Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "COMPARATIVES, SUPERLATIVES, TIME EXPRESSIONS Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České."— Transkript prezentace:

1

2 COMPARATIVES, SUPERLATIVES, TIME EXPRESSIONS Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice

3 Tento učební materiál vznikl v rámci projektu "Integrace a podpora studentů se specifickými vzdělávacími potřebami na Vysoké škole technické a ekonomické v Českých Budějovicích" s registračním číslem CZ.1.07./2.2.00/29.0019. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

4 COMPARATIVES, SUPERLATIVES (Comparatives and superlatives., 2011)

5 (tenses time expressions igor plantak dino musliu, 2012)

6 SOURCES Comparatives and superlatives. (10. Únor 2011). Získáno 8. Červenec 2014, z Basic 2: http://englishelxnb2.wordpress.com/2011/02/10/comparative s-and-superlatives/ Tenses time expressions igor plantak dino musliu. (Leden 2012). Získáno 8. Červenec 2014, z Omega4Study: http://omega4study.files.wordpress.com/2012/01/tenses_tim e-expressions_igor-plantak-dino-musliu_e-foi-hr.jpg

7 THANKS FOR ATTENTION


Stáhnout ppt "COMPARATIVES, SUPERLATIVES, TIME EXPRESSIONS Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České."

Podobné prezentace


Reklamy Google