Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Restaurant, cooking – 6.ročník Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Restaurant, cooking – 6.ročník Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního."— Transkript prezentace:

1 Restaurant, cooking – 6.ročník Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST

2 INGREDIENTS bacon Traditional British breakfast eggs sausages tomatoes mushrooms baked beans fried bread

3 BREAKFAST bacon, sausages, eggs, tomatoes, mushrooms, baked beans, fried bread, coffee

4 BREAKFAST toast with jam, honey or marmelade cereal with milk and sugar fruit yoghurt orange juice, coffee, tea

5 LUNCH soup sandwiches fruit salad vegetable salad

6 DINNER meat fish potatoes vegetables pasta rice chicken

7 DINNER chicken wine chips carrots cabbagepotatoes meat sauce water

8 PIZZA INGREDIENTS DOUGHT: flour hot water leaven cheese ham tomatoes salami garlic corn pepper

9 Yes, please?Can I have fish and chips, please. Do you want peas or beans with that? Peas, please. And do you want anything to drink? Coffee, please.

10 Restaurant, cooking (6.ročník) Použitý software: držitel licence – ZŠ J. J. Ryby v Rožmitále p.Tř. Windows XP Professional Zoner - České kliparty 1, 2, 3 Učebnice Project 2, Tom Hutchinson Obrázky z internetu Autor: Linda Berková ZŠ J.J.Ryby v Rožmitále p.Tř. (www.zsrozmital.cz)www.zsrozmital.cz


Stáhnout ppt "Restaurant, cooking – 6.ročník Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního."

Podobné prezentace


Reklamy Google