Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
1
registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/34.0879.
září 2012 VY_32_INOVACE_OVY_090304 DRUHY BĚŽNÉHO PEČIVA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Marcela Rymlová. Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace. Materiál byl vytvořen v rámci projektu OP VK 1.5 – EU peníze středním školám, registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/
2
Rohlík Housky ražené Pletýnka Pletýnka cereální obr. 1 obr. 2 obr. 3
3
obr. 4 Banketky obr. 2 Bulky obr. 5 Žemle obr. 6 Dalamánky
4
obr. 7 Kornspitz obr. 8 Bagety obr. 10 Veka celozrnná obr. 9 Veka
5
Grahamové rohlíky Grahamové housky se sýrem Vital kostky slunečnice
obr. 11 Grahamové rohlíky obr. 12 Grahamové housky se sýrem obr. 13 Vital kostky slunečnice obr. 14 Vital kostka dýně
6
Rohlík se sýrem a slaninou
obr. 15 Vital večky obr. 2 Rohlík se sýrem a slaninou obr. 16 Bulky hamburgerové obr. 17 Kornbageta
7
PŘEHLED DRUHŮ BĚŽNÉHO PEČIVA
1. Rohlíky 2. Housky ražené 3. Pletýnky 4. Pletýnky cereální 5. Banketky 6. Bulky 7. Žemle 8. Dalamánky 9. Kornspitzy 10. Bagety 11. Veky 12. Veky celozrnné 13. Grahamové rohlíky 14. Grahamové housky se sýrem 15. Vital kostky slunečnice 16. Vital kostka dýně 17. Vital večky 18. Rohlík se sýrem a slaninou 19. Bulky hamburgerové 20. Kornbageta
8
Zdroje obrázků obr. 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17: Produkty » Běžné pečivo » Svoboda a Březík – pečivo, s. r. o. [online]. © [cit ]. Dostupné z: obr. 5: Naše produkty | Pekárna. All Rights Reserved [online]. © 2011 [cit ]. Dostupné z:
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.