Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Libuše Kocourková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Libuše Kocourková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu."— Transkript prezentace:

1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Libuše Kocourková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Projekt MŠMT ČREU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/21.2146 Název projektu školyInovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka Šablona III/2Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT SADA č. VI Identifikátor: VY_32_INOVACE_SADA VI_Aj, DUM 20 Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Anglický jazyk Název: NOW x USUALLY Autor: Mgr. Libuše Kocourková Stručná anotace: Konverzace na téma Co dělám obvykle a co dělám právě teď? Metodické zhodnocení: Aktivita určená pro žáky osmých ročníků – pilotáž dne 24.10.2011, 8.A

2

3   6,00 a.m.Getting up  8,00 a.m.School  01,00 p.m.Piano lesson  05,00 p.m.Homework  07,00 p.m.Watching TV  09,00 p.m.Reading books EVERY MONDAY

4   6,00 a.m.Sleeping  8,00 a.m.Doctor  01,00 p.m.Home  05,00 p.m.Watching TV  07,00 p.m.Talking to my parents  09,00 p.m.Taking pills MONDAY 03.10.2011 I´m ill.

5  ActivityI Usually do this activity. Now I´m not doing it. Visiting my grandparents Going to the cinema Eating in the restaurant with parents. Playing cards at home. Watching TV. Listening to CD player. Every Friday x This Friday

6  TOMI To standTo sit To speakTo listen to To answerTo write To ask aboutTo fill the gaps NOW

7   Snímek 3, 4 – žáci si nejprve přečtou text na obou snímcích, a pak říkají, co dělají pravidelně každé pondělí a co dělají toto konkrétní pondělí jinak, protože jsou nemocní. + Snímek 5 – obdobná aktivita.  Snímek 6 – porovnat, co dělá nyní Tom a co dělám já. Metodický návod:


Stáhnout ppt "Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Libuše Kocourková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu."

Podobné prezentace


Reklamy Google