Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Martina Burgetová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Martina Burgetová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu."— Transkript prezentace:

1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Martina Burgetová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Projekt MŠMT ČR EU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/21.2146 Název projektu školy Inovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka Šablona III/2Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Sada č. XVII Identifikátor sady: VY_32_INOVACE_Sada XVII _ M, DUM 15 Vzdělávací oblast: Matematika a její aplikace Vzdělávací obor: Matematika

2 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Martina Burgetová Název: Co říká tatínek? Autor: Mgr. Martina Burgetová Stručná anotace: Pracovní listy pro žáky 2.ročníku. Procvičování učiva o základních jednotkách délky, hmotnosti a objemu vyskytující se kolem nás v běžném životě (např. nakupování). Metodické zhodnocení: Odpilotováno dne 1. 2. 2012 ve třídě 2.C Mgr. Martinou Burgetovou. Žáci si procvičili formou pracovního listu základní učivo o jednotkách délky, hmotnosti a objemu, které se kolem nich vyskytují v každodenním životě např. při nakupování s rodiči. Snažili se využít v této práci své zkušenosti. Úspěšné doplňování bylo zakončeno vyřešením tajenky. Žáci pracovali se zájmem a zaujetím. Odučeno v jedné vyučovací hodině s časovou dotací 20 minut.

3 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Martina Burgetová Co říká tatínek? 1.Znáš základní jednotky? Doplň správně následující slova. Písmena v šedých rámečcích tvoří tajenku. 2 l 3 m 5kg 5 m 3 l 4kg 6 m 7kg 4 l 8 l 9kg 7 m 3kg 2 l 5 m mouky, oleje, drátu vody, soli, nitě jablek, stužky, saponátu provazu, benzinu, brambor látky, mléka, cukru Vážím už 100 kg! Musím méně……….

4 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Martina Burgetová Co říká tatínek? 1.Znáš základní jednotky? Doplň správně následující slova. Písmena v bílých rámečcích tvoří tajenku. 2 l oleje 3 m drátu 5kg mouky 5 m nitě 3 l vody 4kg soli 6 m stužky 7kg jablek 4 l saponu 8 l benzinu 9kg brambor 7 m provazu 3kg cukru 2 l mléka 5 m látky mouky, oleje, drátu vody, soli, nitě jablek, stužky, saponu provazu, benzinu, brambor látky, mléka, cukru Řešení Vážím už 100 kg! Musím méně……….

5 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Martina Burgetová Uveřejněné odkazy [cit. 2012-01-26]. Odkaz na veškerý obrázkový materiál dostupný pod licencí Microsoft Office http://office.microsoft.com/cs-cz/images/?CTT=97


Stáhnout ppt "Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Martina Burgetová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu."

Podobné prezentace


Reklamy Google