Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast:Člověk a příroda Předmět:zeměpis Ročník:8. ročník Klíčová slova:Amerika – vlajky států Autor:Mgr.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast:Člověk a příroda Předmět:zeměpis Ročník:8. ročník Klíčová slova:Amerika – vlajky států Autor:Mgr."— Transkript prezentace:

1 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast:Člověk a příroda Předmět:zeměpis Ročník:8. ročník Klíčová slova:Amerika – vlajky států Autor:Mgr. Magdaléna Mynářová Vzdělávací zařízení:Základní škola Frýdek-Místek, Pionýrů 400 Pionýrů 400, 738 02 Frýdek-Místek Ověřeno ve výuce dne:26. 11. 2012 CZ.1.07/1.4.00/21.2791VY_32_INOVACE_410_Z8

2 Anotace výukový materiál vytvořen jako prezentace v aplikaci Microsoft PowerPoint je nutné připojení na internet, žáci pracují s atlasem a učebnicí vyhledávání pojmů v atlase, práce s internetem, opakování učiva

3 Vlajky jednotlivých států Ameriky Argentina Bolívie Brazílie Chille

4 Kolumbie Kostarika Haiti Jamajka

5 Panama Peru Venezuela Ekvádor

6 Mexiko Kuba Kanada USA

7 Zdroje: http://vlajky-statu.luksoft.cz


Stáhnout ppt "Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast:Člověk a příroda Předmět:zeměpis Ročník:8. ročník Klíčová slova:Amerika – vlajky států Autor:Mgr."

Podobné prezentace


Reklamy Google