Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
ZveřejnilValerie Kovářová
1
Člověk a zdraví Výchova ke zdraví Stravovací pojmy VY_32_INOVACE_12 Sada 8 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213 Vypracoval: Mgr. Petřík Jan, 08 - 2011 Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/21.1692
2
Anotace: Předmět: Výchova ke zdraví Ročník: 6. třída Využití materiálu: stravovací pojmy Forma výuky: Forma výuky: prezentace v programu powerpoint, společný rozhovor, podrobnější metodika viz. poznámky u jednotlivých snímků Pomůcky: počítač, dataprojektor
3
Stravovací pojmy 1.Sestava pokrmů podávaná v určitou dobu se nazývá?
4
Odpověď: Jídlo.
5
Stravovací pojmy 2. Seznam připravených pokrmů (v restauraci) se nazývá?
6
Odpověď: Jídelní lístek.
7
Stravovací pojmy 3. Množství, skladba a rozvržení potravy během dne se nazývá?
8
Odpověď: Strava.
9
Stravovací pojmy 4. Potraviny kuchyňsky upravené k přímému požívání se nazývají?
10
Odpověď: Pokrm.
11
Stravovací pojmy 5. Plán stravy pro určité časové období se nazývá?
12
Odpověď: Jídelníček.
13
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/21.1692 Citace: MARÁDOVÁ, Eva. Výchova ke zdraví. Vyd. 1. Praha : Fortuna, 2004. 64 s. ISBN 80-7168- 914-9. http://office.microsoft.com
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.