Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Poznejte regiony České republiky POSÁZAVÍ. BENEŠOV Ekovláčkem z Benešova do Konopiště Nádraží ČD – Gymnázium – Pivovar – Zimní stadion a plavecký bazén.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Poznejte regiony České republiky POSÁZAVÍ. BENEŠOV Ekovláčkem z Benešova do Konopiště Nádraží ČD – Gymnázium – Pivovar – Zimní stadion a plavecký bazén."— Transkript prezentace:

1 Poznejte regiony České republiky POSÁZAVÍ

2 BENEŠOV Ekovláčkem z Benešova do Konopiště Nádraží ČD – Gymnázium – Pivovar – Zimní stadion a plavecký bazén – Hřbitovy – Karlov – Masarykovo náměstí – Sokolovna – Nemocnice – Želetinka – Parkoviště pod zámkem Konopiště – TIC Konopiště – Přírodní divadlo – Tuškov – Zámek Konopiště – Vila poručíka Hellera… a zpět na nádraží ČD od dubna do října

3 BENEŠOV Sázavafest 2. – 5. srpna XII. ročník multikulturního festivalu Na 12.ročníku festivalu Sázavafest se na 6 pódiích představí více než 120 účinkujících především z oblasti hudby, ale také divadla, filmu, tance, performance či autorského čtení.

4 BENEŠOV Pivovar Ferdinand – skutečné pivo

5 BENEŠOV

6 BENEŠOV

7 Zámek Jemniště

8

9

10

11 Farma park Blaník

12 Ostrov - Farma park

13 Farma park Blaník

14

15 Farma-park Blaník bude otevřen od 5. 5. 2012 Farma-park Blaník je jedinečným místem, kde návštěvníci najdou všechna domácí zvířata, některá divoká zvířata, handicapovaná zvířata, která se nemohou vrátit do přírody, a samozřejmě řadu klasických, ale i zcela neobvyklých dětských atrakcí.

16 Český Šternberk

17 Pension Čtyřlístek

18

19 Sázavský klášter – zahrady

20

21 Centrum sklářského umění Huť František v Sázavě

22

23 Týnec nad Sázavou

24 Hotel Týnec

25 Vlašim

26 Vlašim modernizace hvězdárny

27 Vlašim plošina pro vozíčkáře

28 Muzeum včelařství

29 Certifikace regionálních produktů

30

31 Posázavské Kukátko aneb …

32

33 Brožura Posázaví

34 www.posazavi.com

35 www.posazavi.com Těšíme se na Vás v Posázaví


Stáhnout ppt "Poznejte regiony České republiky POSÁZAVÍ. BENEŠOV Ekovláčkem z Benešova do Konopiště Nádraží ČD – Gymnázium – Pivovar – Zimní stadion a plavecký bazén."

Podobné prezentace


Reklamy Google