Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Successor The neighboring router that is the least-cost route to the destination network. The IP address of a successor is in a routing table after the.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Successor The neighboring router that is the least-cost route to the destination network. The IP address of a successor is in a routing table after the."— Transkript prezentace:

1 Successor The neighboring router that is the least-cost route to the destination network. The IP address of a successor is in a routing table after the word „via“. Sousední router, přes nějž mi vede nejlevnější cesta do cílové sítě. Jeho adresa je za slůvkem „via“. Feasible distance (FD) = metric for the route. The metric to the destination network. FD is listed in the routing table entry as the second number inside the brackets. Moje vzdálenost do cílové sítě. Je to číslo za lomítkem v závorce. Feasible successor (FS) The neighbor who has a loop-free backup path to the same network as the successor by satisfying the feasibility condition. Můj soused, jehož cesta do cílové sítě je kratší než moje. Feasibility condition (FC) is met when a neighbor's reported distance (RD) to a network is less than the local router's feasible distance to the same destination network Podmínka splněna, když sousedova cesta do cílové sítě je kratší než moje. Reported distance (RD) or advertised distance is an EIGRP neighbor's feasible distance to the same destination network Sousedova vzdálenost do cílové sítě, kterou mi on hlásí. D 192.168.1.0/24 [90/3014400] via 192.168.10.10, 00:00:31, Serial0/0/1 Feasible DistanceSuccessor Český výklad je veden v první osobě, aby byl srozumitelnější. Může ale být veden i ve třetí osobě (o nějakém jiném routeru).

2 Successor Feasible successor Cílová síť Moje Feasible distance do cílové sítě, když zvolím cestu přes něj Jeho Reported distance do cílové sítě Můj port, přes který vede cesta Moje Feasible distance (Je to tabulka topologie, nikoliv routing table)

3 Když je cesta P = pasivní, je hotová, použitelná, už se do ní nevrtá. Když je cesta A = aktivní, tak se na ní pracuje, ještě není hotová. V ustáleném stavu jsou všechny cesty P = pasivní.

4


Stáhnout ppt "Successor The neighboring router that is the least-cost route to the destination network. The IP address of a successor is in a routing table after the."

Podobné prezentace


Reklamy Google