Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
1
GASTRONOMICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM FUSION prezentace základních funkcí http://fusion.i-technologies.cz
2
i-Technologies - kdo jsme ? 4 roky zkušeností s vývojem web-based aplikací a systémové integrace Více než rok vývoje gastronomického software Motivace k vývoji – spojení know-how gastronomického provozu a systémové integrace Integrace managerských a systémových funkcí do pokladního software Testování FUSIONu na vlastním provozu Zkušební nasazení v několika restauracích Sales plán a pozicování software na trhu Strategické partnerství s Lesák-Zeman
3
Gastronomický informační systém Skladové hospodářství Přehledné nastavení receptur Mezisklady Inventarizace Statistiky Prodejnosti, výhledy Nákladovost, obraty Graficky i textově Pokladní software Přehledné markování Operace s účty Směnový provoz Docházkový systém Odpracované hodiny Momentální přítomnost Sledování produktivity Webové stránky + CC Snadná synchronizace Zákaznická konta Slevy, přehledy Přehled majitele, traceabilita Identifikace procesů Proaktivní informování SMS Vzdálený přístup Křížová kontrola FUSION
4
Základní moduly systému Konzole administrátora Konzole číšníka Konzole kuchaře Ostatní konzole Konfigurace systému – receptury, zboží, uživatelé Skladové operace – naskladňování, přesuny, přehledy skladových karet Statistiky – přehledy číšnických směn, prodejnosti, SMS info Customer care – zákaznické karty, slevové kupony, jídelní kupony Sestavy – tiskové výstupy Otevírání a uzavírání číšnických směn Prodej zboží a receptur přes pokladnu Rezervace stolů, kontrola stavu skladu, operace s účtenkami Konzole docházky, PDA konzole, konzole pro rozvážku jídel ve vývoji Přehled objednaných jídel, jídel v přípravě a jídel hotových Rychlý přehled nad technologickým postupem a recepturou Rychlé zobrazení fotky připravovaného jídla
8
Nasazení FUSIONu v gastronomickém provozu Nabídka a projekt Plánování a instalace kabeláže Instalace hardware Instace software, zprovoznění základních modulů FUSIONu Nastavení gastroskupin, zboží, středisek a plánků v systému Konfigurace jídelníčku a receptur, foto jídel Konfigurace uživatelů Zaškolení personálu Provedení prvotní inventury Pravidelný dohled nad systémem a organizační opatření Pravidelná inventarizace zásob
9
Prodejní strategie a cenová politika Jednoduchá a transparentní cenová politika pro koncového zákazníka Marže pro partnery Kdo je koncový zákazník ? Příležitost pro partnery 25.900,- Kč za instalaci s jedním odbytovým a jedním výrobním střediskem se všemi moduly Aktuální ceník pro koncové zákazníky na webu 30% z koncové ceny Partner musí být schopen systém nasadit a supportovat Majitelé restaurací – ne provozní, ne majitelé, kteří jsou sami v kuchyni Argumenty prodeje : přehled o provozu, péče o zákazníka, kontrola personálu, kontrola cash-flow V rámci nasazení systému se dodává hardware, síť, pokladní hardware Pravidelné servisy a aktualizace software
10
Budoucnost Práce se zákaznickými konty a integrace s webem – 2Q07 Fiskální tisk, tisk objednávek baru a kuchyně 3Q07 Podpora pro rozvoz s plnou traceabilitou 4Q07 Mobilní číšník 4Q07 Hotelové funkce 1Q08 Vícejazyčná verze 3Q08
11
Kontakty : Web Mail Osobní kontakt http://fusion.i-technologies.cz info@i-technologies.cz Václav Válek +420 777 786 801 valek@i-technologies.cz
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.