Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Inovace a zkvalitnění výuky projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Inovace a zkvalitnění výuky projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST."— Transkript prezentace:

1 Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Inovace a zkvalitnění výuky projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST EU Peníze školám

2 Název: Český jazyk - Čteme s písmenem c, C – 1. ročník Anotace: Poznávání písmene c, C v jednotlivých slovech a v textu. Nácvik správného čtení slabik a slov na dané písmeno v řádcích a sloupcích. Postupné čtení víceslabičných slov a jednoduchých textů na dané písmeno. Orientace v textu. Vypracoval: Mgr. Eva Hocková Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace, Český jazyk a literatura Metodika práce s materiálem: výkladová prezentace, lze využít : nácvik hledání slov s písmenem c, C – začátek, prostředek i konec slova čtení slabik s daným písmenem v řádcích a sloupcích čtení slov s otevřenými a zavřenými slabikami tvoření vět na tato slova orientace v textu, domýšlení a dovyprávění textu využití k nácviku čtení jednotlivců i celé třídy Druh učebního materiálu: Prezentace PowerPoint Ročník: 1. ročník Datum vytvoření: leden 2012

3 pecka ovce vejceovoce

4

5

6 cena cizí ruce péci více cíle líce copy noci cely

7 celercelekletec peckakopeccesta vejcenemocculík

8 celkem – cvičit – cvrček cvoček - cívka – citrón císař – cítit - cihla

9 cibule – lavice - Vánoce copánky – cizinec - cvičitel cestovat – civilizace - cementárna

10 Znáte Cilku? Je to mámina malá „cácorka“. Maminka jí plete copánky. Cilka stále cupe sem a tam. Cupitá celý den.

11 Cyril nebývá nemocný. Je dobrý plavec a rád je první v cíli. Neponocuje a má rád ovoce a celer. Stále cvičí, je sportovec. Zkuste o vy, co Cyril.

12 Téma: Český jazyk - Čteme s písmenem c, C – 1. ročník Použitý software: držitel licence - ZŠ J. J. Ryby v Rožmitále p.Tř. Windows XP Professional PowerPoint Zdroje: Slabikář pro 1. ročník ZŠ, kol. autorů, Didaktis 2005 http://www.clker.com/clipart-11663.html http://www.clker.com/clipart-4051.html http://www.clker.com/clipart-3086.html http://us.123rf.com/400wm/400/400/yamix/yamix1101/yamix110100026/8567571-fresh-fruit-in-the-basket-against-a-white-background.jpg http://www.clker.com/clipart-summer-smile-sun.html http://www.clker.com/clipart-25748.html http://www.illustrationsof.com/royalty-free-reading-clipart-illustration-74193.jpg http://www.guidingstar.ca/reading_club.jpg http://abcphoneticblog.com/wp-content/uploads/2011/07/improve6.jpg http://cloud.graphicleftovers.com/12009/695789/lion-reading.jpg http://images.clipartof.com/small/214413-Royalty-Free-RF-Clipart-Illustration-Of-A-Smart-School-Girl-Raising-Her-Hand-And-Reading-A-Book.jpg http://images.clipartof.com/small/1046758-Cartoon-Scuba-Girl-Swimming-Poster-Art-Print.jpg http://images.clipartof.com/small/1048278-Royalty-Free-RF-Clip-Art-Illustration-Of-A-Cartoon-Snorkeler-Boy-By-A-Fish.jpg Autor: Mgr. Eva Hocková ZŠ J. J. Ryby v Rožmitále p.Tř.(www.zsrozmital.cz)


Stáhnout ppt "Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Inovace a zkvalitnění výuky projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST."

Podobné prezentace


Reklamy Google