Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Www.force.webz.cz. Nebojte se zdokonalit své jazykové schopnosti a procestovat celý svět… …s námi to zvládnete :)

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Www.force.webz.cz. Nebojte se zdokonalit své jazykové schopnosti a procestovat celý svět… …s námi to zvládnete :)"— Transkript prezentace:

1 www.force.webz.cz

2 Nebojte se zdokonalit své jazykové schopnosti a procestovat celý svět… …s námi to zvládnete :)

3 Možnost vzdělání v těchto jazycích: AngličtinaČeština pro cizince RuštinaFrancouzštinaNěmčina Španělština

4 Zajistíme Vám jen ty nejlepší, vysoce kvalifikované lektory… Mercedes Mirabel Poláková-lektorka španělského jazyka. Původem z Barcelony. Phillip Meier- německý jazyk, rodilý mluvčí, profesor na střední škole v Berlíně Mgr. Alžběta Dvořáčková-český jazyk, aprobovaná lektorka, vyučuje na Vysoké škole v Praze …a mnoho dalších.

5 Poznejte s námi krásy zahraničních metropolí…

6 Nabízíme Vám i zájezdy do těchto destinací: LondýnBarcelona Moskva BerlínPařížMadrid Vídeň Mnichov

7 Barcelona: Hotel Icaria Barcelona Budete ubytováni v pohodlném 3-5 hvězdičkovém hotelu s polopenzí, kde si budete moci vybrat z pestrého jídelníčku… Nyní máte možnost se podívat na následujících náhledech na vybrané hotely v těchto destinacích:

8 Berlín: Steigenberger Berlin Londýn: Grand Plaza Serviced Apartments

9 Husa Paseo Del Arte Madrid: Mnichov: Hotel Metropol

10 Moskva: Aerostar Hotel Paříž: Adagio Paris Haussmann

11 Vídeň: Austria Trend Hotel Europa Sien Připravili jsme pro Vás program, během kterého budete mít možnost navštěvovat i jazykové výuky probíhající přímo v hotelech. Provázet v zahraničí Vás budou naši delegáti. Budete mít také spoustu příležitostí ke konverzaci v úředním jazyce daného státu…

12 Kontaktujte nás na: Force, s. r. o., Denisovo nábřeží 673 E-mail: force@oanachod.cz Tel.: +420 491 426 748 www.force.webz.cz Filip Borovička, ředitel společnosti Pavlína Kreclová, asistentka ředitele


Stáhnout ppt "Www.force.webz.cz. Nebojte se zdokonalit své jazykové schopnosti a procestovat celý svět… …s námi to zvládnete :)"

Podobné prezentace


Reklamy Google