Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

SELFBRIEFING. CONTEST AREA + AIRSPACE !!! Postupy / Procedures !!! Soutěžní oblast je prostor, do kterého budou voleny tratě a jsou zde otočné body,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "SELFBRIEFING. CONTEST AREA + AIRSPACE !!! Postupy / Procedures !!! Soutěžní oblast je prostor, do kterého budou voleny tratě a jsou zde otočné body,"— Transkript prezentace:

1 SELFBRIEFING

2 CONTEST AREA + AIRSPACE

3 !!! Postupy / Procedures !!! Soutěžní oblast je prostor, do kterého budou voleny tratě a jsou zde otočné body, mimo tuto oblast je možné letět či využít letiště při respektování ICAO situace (bez penalizace) Contest Area is an area for task and there are turnpoints, outside of that area you can use airfields or you can fly with respect of ICAO situation (without penalty)

4 LOCAL PROCEDURES IN TMA LKKV

5 !!! Postupy / Procedures !!! V prostorech T1, T2, T3 vždy na FREQ 122,600 MHz Inside Airspace T1, T2, T3 always on FREQ 122,600 MHz Opuštění prostorů T nutno ohlásit na 122,600 MHz Leaving of T airspace you have to notify on 122,600 MHz Přílet do prostor T ohlásit 3 min předem na 122,600 MHz Notify arrival to T airspace on 122,600 MHz 3 min before

6 !!! Postupy / Procedures !!! Prostory T1, T2, T3 jsou pouze dočasně vyhrazené prostory pro kluzáky T1, T2, T3 Airspace are only temporary dedicated gliding airspace V případě nouzové situace vás může kontaktovat dispečer TWR LKKV a omezit váš let ! In case of emergency situation you can be called TWR LKKV ATC controller to restrict your flight !

7 AIRSPACE UNDERSTANDING

8 !!! Postupy / Procedures !!! Prostory, vyznačené zeleně jsou vyhrazené prostory, kde musíte být na spojení 122,600 MHz Green marked Airspace is dedicated airspace where you have to be on 122,600 MHz Prostory, vyznačené červeně jsou zakázané a použít je můžete pouze na individuální povolení TWR LKKV (počítá se jako přistání do terénu) Red marked Airspace is prohibited and you can use only on individual permit by TWR LKKV (then it is scored as an outlanding)

9 TURNPOINTS

10 START PROCEDURE RWY 08

11 START PROCEDURE RWY 26

12 LANDING PROCEDURE RWY 08

13 LANDING PROCEDURE RWY 26

14 ARRIVAL TO AIRFIELD

15

16


Stáhnout ppt "SELFBRIEFING. CONTEST AREA + AIRSPACE !!! Postupy / Procedures !!! Soutěžní oblast je prostor, do kterého budou voleny tratě a jsou zde otočné body,"

Podobné prezentace


Reklamy Google