Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Znalosti aut Autor: Jindřich Vrba Počítej si body za každou jednu správnou otázku 1 bod. Hodnocení testu Hodnocení testu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Znalosti aut Autor: Jindřich Vrba Počítej si body za každou jednu správnou otázku 1 bod. Hodnocení testu Hodnocení testu."— Transkript prezentace:

1 Znalosti aut Autor: Jindřich Vrba Počítej si body za každou jednu správnou otázku 1 bod. Hodnocení testu Hodnocení testu

2 Co je to za hnědé staré auto?  Audi TT Audi TT Audi TT  Lamborgini Lamborgini  Trabant Trabant 1

3 Tenhle zaparkovaný bourák je?  Mazda RX7 Mazda RX7 Mazda RX7  Mazda RX8 Mazda RX8 Mazda RX8  Škoda Škoda 2

4 Co je to za žlutého čmeláka?  Lamborgini Lamborgini  Porche Porche  Renault Renault 3

5 Znáš tohle vyleštěné žihadlo?  Mustang Mustang  Hundai Hundai  Audi Audi 4

6 Kdo vyrobil tohle červené fáro?  Seat Seat  Mustang Mustang  Škoda Škoda 5

7 V garáži čeká nádherné?  Škoda Škoda  Porche GT Porche GT Porche GT  Lamborgini Lamborgini 6

8 Konec testu o autech, co chceš udělat?  Opakovat test Opakovat test Opakovat test  Ukončit test Ukončit test Ukončit test  Zaslat e-mail autorovi Zaslat e-mail autorovi Zaslat e-mail autorovi

9 Špatně Zkus to znovu snad to příště zvládneš.

10 Hodnocení testu  Za 1 chybu máš ještě jeničku. Blahopřeji, vidím, že tvoje vědomosti za to stojí.  Za 2 chyby máš už dvojku, ale nevadí příště se ti to určitě povede. Máš někde rezervy, ale hodně malé.  Za 3 – 4 chyby je už za tři máš někde, rezervy doplň si je a příště to snad zvládneš.  Za 5 chyb je už, ale bohužel čtverka, tak se příště více snaž a nauč se to pořádně.  Za 6 chyb je, ale už nedostatečná takže je to za pět. Moc jsi asi nemyslel u toho když jsi to vyplňoval. Příště skus více myslet.

11 SPRÁVNĚ Blahopřeji!!! Přičti si 1 bod.


Stáhnout ppt "Znalosti aut Autor: Jindřich Vrba Počítej si body za každou jednu správnou otázku 1 bod. Hodnocení testu Hodnocení testu."

Podobné prezentace


Reklamy Google