Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Využívejte plně své IT a ušetřete Příklady úspor nákladů pro malé a střední podniky– Jakub Kvaček, Petr Štos, Microsoft, s.r.o.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Využívejte plně své IT a ušetřete Příklady úspor nákladů pro malé a střední podniky– Jakub Kvaček, Petr Štos, Microsoft, s.r.o."— Transkript prezentace:

1 Využívejte plně své IT a ušetřete Příklady úspor nákladů pro malé a střední podniky– Jakub Kvaček, Petr Štos, Microsoft, s.r.o.

2 Recese nebo Rekalibrace ? Recese = pokušení „sednout si“ a čekat až se vrátí růst Recese = pokušení „sednout si“ a čekat až se vrátí růst Rekalibrace = motivace k tomu dělat věci jinak Rekalibrace = motivace k tomu dělat věci jinak V podobném business prostředí jsme nikdy nepodnikali. V podobném business prostředí jsme nikdy nepodnikali. Zákazníci začínají myslet jinak, konat jinak a starají se o jiné věci, než dříve. Zákazníci začínají myslet jinak, konat jinak a starají se o jiné věci, než dříve. Zákazníky mohou být nyní jiní lidé. Zákazníky mohou být nyní jiní lidé. Zákazníci jsou dnes nenahraditelnější než dříve. Zákazníci jsou dnes nenahraditelnější než dříve. Všechno začíná být jiné – aspoň trochu. Všechno začíná být jiné – aspoň trochu. Nemá smysl se dívat do kolonky „Vloni“. Nemá smysl se dívat do kolonky „Vloni“. Krize = příležitost Krize = příležitost Převzato volně z blogu Steve Yastrowa, www.yastrow.com

3 Investujte do úspor

4

5 Live meeting vstup Telemost Praha – Plzeň aneb Jak ušetřit na cestování

6

7 Právě teď je vhodný čas Office Small Business 2007 Office Professional 2007 Exchange Server 2007 Windows Small Business Server 2008 SQL Server 2008 Windows Server 2008 Sleva25% 35%10%25%20% Platnost30.6.

8 Možnosti pomoci s dotacemi -ICT - Vzdělávání www.portalprofirmy.cz Financování z EU fondů

9


Stáhnout ppt "Využívejte plně své IT a ušetřete Příklady úspor nákladů pro malé a střední podniky– Jakub Kvaček, Petr Štos, Microsoft, s.r.o."

Podobné prezentace


Reklamy Google