Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Výklad uměleckého díla Podívejte se na ta dokonalá těla: ona je půvabná a štíhlá, on atletický mladík…. Nepochybuji o tom, že se jedná o dva Němce!

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Výklad uměleckého díla Podívejte se na ta dokonalá těla: ona je půvabná a štíhlá, on atletický mladík…. Nepochybuji o tom, že se jedná o dva Němce!"— Transkript prezentace:

1

2 Výklad uměleckého díla Podívejte se na ta dokonalá těla: ona je půvabná a štíhlá, on atletický mladík…. Nepochybuji o tom, že se jedná o dva Němce!

3 Výklad uměleckého díla Určitě ne! V obou postavách je jasné erotično, ona je svůdně krásná, on tak mužný… oba cítí pokušení… To mohou být jedině Francouzi.

4 Výklad uměleckého díla Of course not! Podívejte se pozorněji… ty oduševnělé obličeje, důstojný postoj, kultivovaná gesta... No doubt - oba jsou Angličané.

5 Výklad uměleckého díla ROZHODNĚ NESOUHLASÍM! Podívejte se dobře: nemají co na sebe, nemají kde bydlet, k jídlu jen pár jablek a navíc si oba myslí, že jsou v ráji. Není pochyb – JSOU TO ČEŠI !!!


Stáhnout ppt "Výklad uměleckého díla Podívejte se na ta dokonalá těla: ona je půvabná a štíhlá, on atletický mladík…. Nepochybuji o tom, že se jedná o dva Němce!"

Podobné prezentace


Reklamy Google