Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prohlížet si ženská prsa je zdravé pro muže a prodlužuje jejich život. Bylo to publikováno ve studii německých výzkumníků.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Prohlížet si ženská prsa je zdravé pro muže a prodlužuje jejich život. Bylo to publikováno ve studii německých výzkumníků."— Transkript prezentace:

1

2 Prohlížet si ženská prsa je zdravé pro muže a prodlužuje jejich život. Bylo to publikováno ve studii německých výzkumníků.

3 Odhalili, že fixní pohled na ženská prsa po dobu 10 minut denně je tak užitečný jako půlhodina sportu.

4 Tento výzkum byl prováděn v průběhu 5 let na skupině 200 dobrovolníků. Ukázal, že všichni, kteří se dívají na krásná nahá ženská prsa, trpí méně kardio-vaskulárními problémy a mají méně vysoký tlak, než ti, kteří se nedívají každý den.

5 Dr. Karen Weatherby, který vedl tuto studii, potvrzuje, že:

6 Pohled na prsa krásné ženy po dobu 10 minut denně se vyrovná půl hodině aerobiku. Sexuální vzrušení zvyšuje tepovou frekvenci a je dobré pro krevní oběh.

7 Myslíme, že touto denní praxí, muži mohou zvýšit délku života o 5 let.

8 Jako vždy říkáme, že na to musí být vysvětlení… Muži nejsou blbci, starají se o své zdraví.

9 Začneme s touto denní terapií?

10

11

12

13

14

15 Nyní, když jsi na tom dobře se zdravím, Poděl se o tuto studii s přáteli. Do toho, zdraví na prvním místě!

16 Také na: Diaporamas-a-la-con.com Webové humoristické stránky Pozor, kliknutí myší na tento odkaz, spustí tyto stránky


Stáhnout ppt "Prohlížet si ženská prsa je zdravé pro muže a prodlužuje jejich život. Bylo to publikováno ve studii německých výzkumníků."

Podobné prezentace


Reklamy Google