Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Projekt – 100142623 Ziel 3 / Cíl 3 Ahoj sousede – Hallo Nachbar Ekologická výchova pro všechny generace „ CO DĚLAJÍ NOČNÍ SKŘÍTCI ??? „ Bc.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Projekt – 100142623 Ziel 3 / Cíl 3 Ahoj sousede – Hallo Nachbar Ekologická výchova pro všechny generace „ CO DĚLAJÍ NOČNÍ SKŘÍTCI ??? „ Bc."— Transkript prezentace:

1 Projekt – Ziel 3 / Cíl 3 Ahoj sousede – Hallo Nachbar Ekologická výchova pro všechny generace „ CO DĚLAJÍ NOČNÍ SKŘÍTCI ??? „ Bc. Vlasta Tesařová Bedřichov

2 Co dělají noční skřítci ….
Motivace Každý večer, když holčičky a kluci usínají v postýlkách, ožívá noc, velká máma skřítků .... Skřítci se jí narodili z černých paprsků tmy za nejtemnější bezměsíčné noci. Jsou hodní a hezcí ,bydlí ve stínu hustých zelených rostlin, v lopuší a maliní. To ví jenom noc a hvězdičky, které jim svítí na jejich noční vrnění a šmejdění, hemžení a šustění, šťourání a rabušení… Skřítci se starají, aby svět vypadal pěkně a aby byly hezké věci na hezkých místech. Když k večeru na krajinu padá klekání, odhrnují skřítci lopuchové listy, zvedají hlavičky a zvědavě poslouchají…..

3 Šeptáme si tajemství nočních skřítků…

4 Výprava za skřítky … našlapujeme tiše… svítíme si baterkami … nasloucháme… pozorujeme … radíme se s kamarády… jsme odvážní… hledáme cestu z kouzelných světýlek…

5 Jak skřítci poztráceli čepičky… čepičky … čepičky…
Pilně hledáme …

6 Pomalu se setmělo …. a my posíláme skřítkům pozdrav na rozloučenou ze samých světýlek…


Stáhnout ppt "Projekt – 100142623 Ziel 3 / Cíl 3 Ahoj sousede – Hallo Nachbar Ekologická výchova pro všechny generace „ CO DĚLAJÍ NOČNÍ SKŘÍTCI ??? „ Bc."

Podobné prezentace


Reklamy Google